Wednesday, February 28, 2024
HemAndy ReidTravis Kelce uppskattar Andy Reid för hårda Bootcamp-övningar bland Chiefs HC Pensioneringsrykten

Travis Kelce uppskattar Andy Reid för hårda Bootcamp-övningar bland Chiefs HC Pensioneringsrykten

Om Andy Reid säkrar denna Super Bowl LVIII-vinst kommer han att bli den femte huvudtränaren någonsin att vinna tre eller fler Super Bowls. Det är dock inte hans nuvarande fokus, inte heller hans rykten om “pensionering”. Hans huvudsakliga koncentration är på hans lag, Kansas City Chiefs och Travis Kelce uttryckte nyligen uppskattning för vad Reid har gjort för att förbättra laget dag för dag.

Chiefs förbereder sig för sin fjärde Super Bowl-seger på söndag. De har en tuff kamp framför sig, eftersom San Francisco 49ers också är hungriga på att få sin Super Bowl efter 1995. Kelce och hans team tror dock på sin tränare, och så inför den här matchen uppskattade tight end tränarens tränare. öva strategi.

Travis Kelce vet vad Andy Reid gör!

På en presskonferens för KC före matchen dök Chiefs tight-end Travis Kelce upp i media för att prata om sin förberedelse, den kommande matchen, Niners och Andy Reid. På frågan om lagets förberedelser och Andy Reids hårda träningsläger, tillsammans med måtten på dess inverkan på lång sikt, uppskattade Kelce hans strategi. Den 34-åriga idrottaren sa: “Väl för många killar, speciellt när det är första gången du går igenom det träningslägret, inser du inte riktigt varför du jobbar så hårt.”

Kelce fortsatte, “Eller varför du gör de långa körövningarna och varför tränaren Reed har sitt läger som det är, tills du kommer in i de matcherna där du vet att du måste ta det upp ett snäpp, och du har har redan gjort det i praktiken en miljon gånger och det får dig bara att uppskatta det när du går tillbaka och försöker göra om igen.” Han tillade, “Det får dig verkligen att fokusera om och använda det till din fördel när du är i St Joseph Missouri på hunddagarna.”

Kelce vet att Reid gör allt av en anledning, och det är därför hela teamet tror på honom och vill inte att Reid ska gå i pension när som helst snart.

Läs mer: Kansas City Chiefs i dubbelt dilemma över Kadarius Toney före Super Bowl; Här är varför

När de andra framstående tränarna, inklusive Bill Belichicks handelsnyheter, virvlade upp i luften förra månaden, tyckte många att det var dags för Reid att dra sig tillbaka från Röda armén. Men enligt flera betydande Chiefs-medlemmar lämnar Reid dem för närvarande inte.

Inlägget Travis Kelce uppskattar Andy Reid för hårda Bootcamp-övningar bland Chiefs HC Retirement Rykten dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär