Sunday, December 10, 2023
HemNFLTravis Kelce träffar Taylor Swifts pappa i Argentina – vem är Scott...

Travis Kelce träffar Taylor Swifts pappa i Argentina – vem är Scott Kingsley Swift?

Saker och ting går “snabbare” än vi förväntat oss. När världen först fick nyheter om det ryktade paret såg vi Taylor Swift i VIP-boxen med Mama Kelce. Och i ett senare spel träffade hon T-fadern, Ed Kelce, också. Swifties blev besvikna när Travis Kelce inte deltog i hans ryktade beaus första internationella Eras Tour-konsert i Buenos Aires, Argentina. Istället valde han att delta i sin bästa väns välgörenhetsevenemang i Kansas City.

Men Swifties kan vara lugna med att veta att efter att hennes konsert i Argentina ställdes in på grund av dåligt väder, hängde hon på en restaurang där. Och gissa vem som var med henne? Travis Kelce, sig själv! Dessutom träffade Kelce också sin pappa, Scott Kingsley Swift. Så vem är Papa Swift?

Varför Taylor Swift älskar julen så mycket

Scott Swift var en aktiemäklare som blev vice vd för Merrill Lynch. Han träffade Andrea, som arbetade som marknadschef i ett

Scott Swift uppfostrade sin lilla familj, som vid det här laget hade en extra medlem efter födelsen av Taylors bror Austin, på en julgransgård i Pennsylvania. Det förklarar hennes fascination för festivalen. Men eftersom han insåg Taylors potential flyttade han sin familj till Music City. Väl i Nashville, Tennessee, hjälpte han sångerskan att få sitt första skivkontrakt med Sony vid 14 års ålder.

Som tidningen People rapporterade har Scott och Andrea Swift varit deras dotters största fans sedan födseln, och de har fostrat hennes talang och passion från en ung ålder samtidigt som de strävar efter att hålla pressen från berömmelse borta från henne. Men Scott har inte bara varit en far till Taylor, han har också spelat rollen som hjälte affärspartner.

Scott Swift tycker om att skämma ut sin tonårsdotter

“Min pappa är med på resan för den här resan”, skrev hon på MySpace 2009. “Han är en social fjäril och älskar att vara på turné. Han älskar det så mycket, han tycker att det är helt lustigt att skämma ut mig så mycket som möjligt.” Scott älskade att genera sin tonårsdotter som barn. När hon var 19 gick hon in i en hotellobby när hennes pappa skrek: ”Hej! Det är Taylor Swift!” till hennes fullkomliga förlägenhet.

Medan han skrev för tidningen Elle avslöjade Taylor att Scott tidigare hade fått diagnosen cancer. Men hon fördjupade sig inte i detaljerna. “Båda mina föräldrar har haft cancer.” När Eras Tour startade i mars 2023 var hennes far-cum-affärspartner med henne varje steg på vägen. Hon lade upp ett fotografi på sociala medier av ett “all-access”-pass som hon hade gjort till sin pappa. Inlägget hade rubriken “Gjorde min pappas turnélegitimation. Vi är ett litet familjeföretag.”

“I Can’t Get Over Bronze and Sterling”: Stolt farbror Jackson Mahomes’ jublande som bror Patrick och hans fru Brittany delar bedårande familjefotosession

Enligt Music Business Worldwide tjänade Scott Swift 15 miljoner dollar i affären på 300 miljoner dollar när hennes katalog såldes till producenten Scooter Braun. Nu när familjen Kelce har träffat Taylor och Travis har träffat Swifts pappa, är det fortfarande för tidigt att säga att det är officiellt mellan dem?

RELATED ARTICLES

Mest populär