Sunday, February 25, 2024
HemNFLTravis Kelce sprängd av Patrick Mahomes familjemedlem efter dyster chefsförseelse och Andy...

Travis Kelce sprängd av Patrick Mahomes familjemedlem efter dyster chefsförseelse och Andy Reid avslöjad av Philadelphia Eagles

Kansas City Chiefs vandrar uppför den brantaste backen under andra halvan av denna NFL-rodeo. De tog stryk med 21-17 från Philadelphia Eagles, och det är ingen hemlighet att truppen med rött och guld är i lite av en bred mottagare. Marques Valdez-Scantling fumlade på den gyllene biljetten, ett klartecken i slutminuten.

Amerikas favoritvideo idag

Även om Travis Kelce svepte in som en rutnätssuperhjälte. Snäpper in en fyrayards kula från Patrick Mahomes i målzonen för en söt sexpoängare. Men han fumlade och tappade ett nyckelpass precis efter det. Ja, head honcho Andy Reid kallade de perfekta spelet och tog alla rätt beslut. Ändå fångar de lite flak från Mahomes eget kött och blod. Det är en rastrad familjefejd, och dramat är kryddigare än en touchdown-salsadans.

Tetid med Tinesha: Patrick Mahomes faster tar Chiefs till uppgiften

Bakom Patrick Mahomes finns det inte bara en kvinna, utan en hel grupp kraftfulla damer som gör rörelser. Från Brittany Mahomes till supermamma Randi Martin och alla i MVP-serien, det är ett Mahomes matriarkat.

Den här gången är det faster Tinesha som slängt på sig superhjälte-capen. Hon steg upp och släppte sanningsbomber på Chiefs som en fotbollsprofet. I en video ropade hon ut GM Brett Veach och Chiefs breda mottagare. Shane Williams slog “X” för att spilla teet och delade videon med texten: “Patrick Mahomes faster @TineshaMahomes håller inte tillbaka på den senaste kritiken av GM-Brett Veach och Chiefs wide receivers i det senaste avsnittet av @2gemsandamic .”

I klippet brinner Tinesha, pekar fingrar och sätter på Veach för att inte ta in breda mottagare av hög kvalitet efter Tyreek Hill-handeln och säger: “Detta är på Veach. Han är inte på planen, men han kunde jävligt säkert ha gått och fått lite hjälp. Jag tror att Stevie Wonder kunde ha sett att det här är ett problem.” Hon tillade vidare, “Nu är samma mottagare där ute och släpper bollar till vänster och höger och Pat är där ute och ser lite galen ut själv… Kelce var där ute och såg galen ut… frustrationen visar sig överallt.” Kan Chiefs skaka av sig den familjära värmen och vända den här säsongen?

Andy Reid: Ett inte så fantastiskt post bye week-rekord

Kansas City Chiefs offensiva mojo är åttonde i NFL för yards per match och en blygsam 14:e plats för poäng per match. Kickaren? Det här är de lägsta rankningarna sedan Patrick Mahomes tog på sig QB-kronan redan 2018. Vem är boven, frågar du dig? Det är samma gamla låt – en brist på förstklassiga breda mottagare. Vi pratar om hela 60 fångster tappade, med namn som Rashee Rice och Mecole Hardman Jr. i mixen. Det är inte bara dåligt; det är “dölj dina ögon, regerande mästare” dåligt.

Ett område som har varit mest oroande är hur deras mottagare spelar. Rashee Rice leder wideouterna med 32 fångster, men Kadarius Toney är den enda andra med 20 fångster och laget har inte lyckats hitta den typen av konsekvent produktion. Det är uppenbart att tränaren Andy Reid måste kliva upp med mottagare om Chiefs vill göra det här loppet för Super Bowl räknas. Chiefs kastar tärningarna i Vegas nästa vecka, förbereder sig för en seismisk uppgörelse med Las Vegas Raiders. Kommer Chiefs att fortsätta fumla med sina prestationer, eller kommer Mahomes-Kelce-duon att släppa lös lite rutnätsmagi och rida Chiefs till seger?

RELATED ARTICLES

Mest populär