Tuesday, February 27, 2024
HemNFLTravis Kelce missar märket, Patrick Mahomes' Hail Mary når decket när packare...

Travis Kelce missar märket, Patrick Mahomes’ Hail Mary når decket när packare får jobbet gjort

Detta NFL-spel förvandlades till en laglig MMA. Patrick Mahomes försökte en sista gång i slutminuterna av Sunday Night Football. Men Travis Kelce och mottagarna kunde inte få kontakt med honom och halkade så småningom till fjärde i AFC-ställningen.

Amerikas favoritvideo idag

Green Bay Packers var värd för Kansas City Chiefs i snöiga Wisconsin. När de siktade på att uppnå sin tredje raka vinst tog Packers in sina stjärnspelare som QB Jordan Love och mottagarna Christian Watson och Romeo Doubs. Följaktligen överträffade dessa spelare Matt LaFleurs förväntningar, vann matchen med en poäng på 27-19 och omintetgjorde drastiskt det sista försöket från Chiefs quarterback.

Ett misslyckat Hail Mary av Patrick Mahomes!

I fjärde kvartalet hade Patrick Mahomes och hans lag chanser att leda för första gången mot Packers. Tyvärr kunde de inte lyckas på vägen. Mahomes hade bollinnehavet under de sista 1:09 minuterna. Han tog lite tid, cirklade och kastade sedan ett Hail Mary-pass till Travis Kelce och andra mottagare som var närvarande vid ändzonen.

Men hans kast föll ofullständigt när tiden rann ut. Dessutom finns det också en debatt om att de tre Chiefs-spelarna inte fick passningen i målzonen, eftersom fansen hävdar att det var “uppenbarligen en passningsinterferens mot Travis Kelce” av Jonathan Owens. Domarna gav ingen straff, och Chiefs fans tror att de är partiska.

Jordan Love såg OTROLIGT ut – Pat McAfee Hypes Packers QB1 efter hans Thanksgiving Heroics, men är detta en engångsföreteelse?

Detta var dock inte den enda potentiella rödflaggade incidenten, eftersom Chiefs-backen, Isiah Pacheco, kastades ut från spelet när Chiefs behövde honom som mest.

Patrick Mahomes lämnades helt ensam?

Chiefs runningback Isiah Pacheco sparkades ut från söndagens match för att ha slagit Packers hörnback Keisean Nixon. Detta hände under några tvivelaktiga samtal från NFL-tjänstemän. Han lämnade matchen med mindre än en minut kvar av den sista kvarten. Han kan också få avstängning eller böter för händelsen under de kommande dagarna. Incidenten inträffade under en fumlig returtouchdown, som senare blev korrekt omvänd. Även om det gjorde ont i Pachecos hand, hade Nixon fortfarande sin hjälm på sig.

Stöten resulterade i en 15-yards straff för Chiefs i deras sista drive, som slutade i ett misslyckat Hail Mary-försök av Patrick Mahomes. Med tanke på matchens slutresultat hade den regerande MVP:en 21 av 33 passningar på 210 yards med varsin touchdown och interception. Travis Kelce, å andra sidan, gjorde fyra fångster på 81 yards. Medan han var på Packers sida, avslutade stjärnspelaren Jordan Love spelet med 25 avslutningar av 36 försök på 267 yards. Christian Watson och Romeo Doubs ledde också franchisen, med 71 respektive 72 mottagaryards.

Följaktligen besegrade Packers Chiefs med en poäng på 27-19.

RELATED ARTICLES

Mest populär