Wednesday, February 28, 2024
HemNFLTravis Kelce & Jason Kelce Special: Här är hur NFL-syskonen hanterar julspel...

Travis Kelce & Jason Kelce Special: Här är hur NFL-syskonen hanterar julspel och familj

Kommer Travis Kelce att utföra den perfekta mistelleken med Taylor Swift? Kansas City Chiefs tight-end spelade bönor på sin semesterspelplan och navigerade på fältet och hans förhållande. Samtidigt, för Jason Kelce, handlar julen inte bara om minnen; frun Kylie Kelce är den riktiga playmakern. Att balansera familjens touchdowns med en NFL-karriär är knepigt men spännande.

Amerikas favoritvideo idag

När säsongen når sin topp är det utmanande för NFL-spelare och deras familjer. Jason och Travis har svårt att synkronisera sina scheman under semesterperioden. Men frukta inte! Bröderna Kelce är inte bara nätstjärnor; de är mästare i off-field-spelet också. Så, hur klarar bröderna Kelce denna festliga bedrift?

Gridiron-fel: Travis Kelces spelplan för familj och fotboll

Det ser ut som att Travis Kelce håller på att göra en jullekbok som ger tomten chansen att få pengarna! Uppvärmning av saker på Arrowhead Stadium i Kansas City den 25 december. Travis slösade på sin semesterplan och det är en uppgörelse mot Las Vegas Raiders.

Nu släppte han inte Swifts namn men han lät oss berätta om en hemlighet – han delar de festliga vibbarna med Chiefs Kingdom. Swift, som har varit en frekvent flygare i Kelces strider sedan deras romantik startade i september, är inte främmande för handlingen. Grammisvinnaren åkte nyligen till Massachusetts med sin pappa, Scott Swift, för att se Chiefs ta ner Patriots.

Källor avslöjar att Travis och Taylor har lagat några seriösa semesterplaner. Power-paret kommer att ringa en timeout från sina fullspäckade scheman och dela lite kvalitetstid under julsäsongen. Vad planerar den äldre brodern Kelce inför julen med den yngre broderns rutnätsplaner inställda?

Kylie Kelces hinder för semesterharmoni

Bröderna är vana vid att tillbringa helgdagar på planen, och Travis spelar bönor att Jasons festligheter efter matchen är i full gång efter att Philadelphia Eagles tjuvstartade med New York Giants. När det gäller den bättre hälften av den äldre Kelce, Kylie, är hon upptagen med att planera familjeträffar. Men, som alla fotbollsfamiljer vet, blir lekboken ibland avlyssnad. Kylie hällde ut bönorna och sa: ‘Var och då har vi tur, och vi får alla samtidigt. Fotboll kastar en skiftnyckel i saker ibland.

Och låt oss inte glömma jokertecknet i denna lineup – Travis flickvän, Taylor Swift. Kelces kan behöva kanalisera sina inre koordinatorer för att synka med Taylors stjärnspäckade schema. När dessa semesterstjärnor äntligen kommer i linje, hoppas vi alla på ett familjefoto som är en absolut touchdown – hjälmar och allt!

RELATED ARTICLES

Mest populär