Sunday, February 25, 2024
HemNFLTravis Kelce går igenom den mest fruktansvärda perioden av sin karriär bland...

Travis Kelce går igenom den mest fruktansvärda perioden av sin karriär bland Taylor Swift-romantik

Kansas City Chiefs kan ha vunnit mot Cincinnati Bengals på nyårsafton och är på väg att etablera ett vinstrekord på tre matcher, men en spelare halkar efter. Travis Kelce, tight end för Chiefs, kämpar för att hitta mojo som en gång såg honom lysa upp rutnätet. Är det på grund av distraktionen som orsakas av miljardären singer-songwritern som han dejtar?

Amerikas favoritvideo idag

En TV-analytiker kom ut till stöd för Taylor Swift och sa att sådana påståenden är “orättvisa” och “hycklande”. Så, hur dåligt hjulspår är den 34-årige spelaren i?

Är Travis Kelce på nedgång?

På nyårsaftonsuppgörelsen spelade Travis Kelce bara ynka 16 mottagaryards. Det är hans lägsta resultat i en match mot Bengalerna sedan åtminstone 2015. Det var också hans lägsta mottagaryards på 7 matcher! Och på söndagen utökade han sin rad utan touchdown till sex matcher.

Efter förlusten mot Las Vegas Raiders var Skip Bayless snabb med att påpeka att Taylor Swift kanske fungerade som en distraktion för Chiefs-truppen. I sin show UNDISPUTED sa Bayless att Taylor Swift, som kan ses “heja på sin man” på Chiefs-spel, nu “börjar distrahera Chiefs.”

“Definitivt inte”: Nick Sirianni krossar åsikter om att bänka Jalen gör ont bland Eagles QB:s hälsorykten

Men en person köpte det inte och skrev mot den våg av hat som vinnaren av 12x Grammy Award skulle få varje gång Kelce gjorde ett misstag på planen eller Chiefs förlorade en match.

TV-analytiker försvarar Taylor Swift

Lexie Ridgen sa att närhelst Swift, vars kärleksliv är föremål för många av hennes låtar, förlorar på att vinna en Grammy Award, skyller fansen inte på Swifts kärleksintressen. Hon tillade att om publiken vände sig till nästa etapp av hennes Eras Tour minskar, folk kommer inte att skylla på Kelce för det. “De måste bara sluta.”

En spelare eller någon annan kändis dåliga prestationer ska skyllas på spelaren och inte personen de dejtar. Hon gav också exemplet med Tom Brady och Gisele Bündchen. Brady spelade fotboll på hög nivå och kammade hem många utmärkelser trots att han var gift med henne. Stjärnan i San Francisco 49ers, Christian McCaffrey, dejtar Olivia Culpo, en modell och en skådespelerska, och slår fortfarande rekord och har förtjänat en ledande position i NFL MVP-loppet.

Personen som en sportspelare dejtar blir vanligtvis den lägst hängande frukten att lägga all skuld på. Men det kanske är dags att fansen pekar fingrar åt spelarna själva.

RELATED ARTICLES

Mest populär