Wednesday, December 6, 2023
HemJason MansfieldTränaren Mansfield reflekterar över den "Perfect Storm" K-State som klarade sig i...

Tränaren Mansfield reflekterar över den “Perfect Storm” K-State som klarade sig i Texas när de avslutar 39-spels förlustserie

Wildcats gjorde det omöjliga. Kansas State Volleyball-lag var redo att ge Longhorns säsongens största upprördhet. Efter en decennium lång torka av vinster, vann Wildcats äntligen en seger mot Texas. Att vinna var något som Kansas State volleyboll glömde mot Texas efter 2003. Texas har dominerat varje match mot Kansas i nästan två decennier nu.

Men Wildcats lät inte den vinstsviten gå vidare för ytterligare en säsong då de besegrade det tredje rankade Texas i ett rent svep. Tränaren Jason Mansfield var otroligt stolt över sitt lag och delade med sig av lovord för sitt lag i en intervju.

En perfekt storm för volleybollaget

I intervjun pratade tränare Mansfield om allt som har lett fram till vinsten och att vara stolt över laget. Efter en uppsättning nedslående förluster var det otroligt att registrera en historisk vinst. “Det var typ en perfekt storm för oss, att fortsätta att bli bättre”, sa tränaren. @NCAAVolleyball publicerade intervjun på sitt X-konto och skrev: “Det var lite av en perfekt storm.” @michellachester chattar med @KStateVB:s huvudtränare Jason Mansfield om hur Wildcats genomförde svepet över nummer 3 Texas för första gången sedan 2003, bryta den 39 matcher långa vinnarsviten i konferensen.”

K-State svepte Longhorns i en tät match med 25-22, 25-22, 25-21. Att inte ge laget chansen att komma tillbaka in i matchen. De förstörde Texas försvar för att hävda dominans i spelet. Underdog-laget var fast beslutna att vinna den här matchen. Detta är den största vinsten den här säsongen för dem. För ett underdog-lag som K-State Volleyball var det mycket viktigare att avsluta förlustsviten på 39 matcher mot Longhorns.

Tränaren Mansfield pratade om sitt lag och hur fokuserade de var. Efter de nedslående förlusterna kom de precis tillbaka och fokuserade på att förbättra sig i nästa match. De kunde följa med strömmen när de krossade Texas-försvaret. Tränaren fick all beröm för flickornas fokuserade spel och publikens stöd under hela matchen.

Tränaren och spelarna

De yttre träffarna var nyckeln till vinsten mot Longhorns. Tränaren pratade om Aliyah Carters otroliga 20 dödsfall för Kansas State och att det övergripande temat lagarbete är själva orsaken till denna seger. Tränaren förstår att laget har höga förväntningar och vet att det är nyckeln att laget är redo att lägga ner allt arbete för att växa.

Nebraska Huskers volleybolllag hyllar hjärtligt tillsammans med staden Lincoln på Veterans Day

Det här är första säsongen för tränaren i K-Staten och det har varit väldigt speciellt för honom. Att se hur investerade hela staden är i spelet och hur investerade spelaren är i sin tillväxt gör honom glad. Han pratade om den nya arenan som K-Staten har och det elektriska jublet från publiken som stöttar dem är något väldigt speciellt för tränaren. Att känna sig lyckligt lottad som har sådant stöd och talang runt omkring är en ren välsignelse för tränaren.

RELATED ARTICLES

Mest populär