Tuesday, February 27, 2024
HemNASCARTränaren Joe Gibbs hittar en annan fanboy när kärleken till Washington Commanders...

Tränaren Joe Gibbs hittar en annan fanboy när kärleken till Washington Commanders reser genom blodlinjen

Joe Gibbs är en sportlegend, och hans arv sträcker sig långt bortom gränserna för NASCAR-banorna. Ägaren till det 5-faldiga Cup Series-vinnande laget fungerade också som huvudtränare för NFL-laget, Washington Redskins (nu Washington Commanders) som ledde dem till tre Super Bowl-titlar. Det kan vara en utmanande uppgift att föra vidare arvet från NASCAR Hall of Famer som Joe Gibbs, men hans barnbarn, Ty Gibbs, har hittat ett sätt att hålla sig kvar i sin farfars goda böcker.

JGR:s #54-förare förstår familjearvet. Och när det kommer till lojalitet inom fotbollssporten valde han Washington Commanders. 21-åringen hade möjligheten att rota för ett annat lag, men Joe Gibbs inflytande fungerade säkerligen sin magi för att skapa ytterligare en fanboy för det berömda fotbollslaget.

Ty Gibbs kunde inte bry sig mindre om Carolina Sports

Den unga föraren är beräknad att vara bland de finaste stjärnorna som kommer att ta NASCAR-banorna med storm under de kommande åren. Även om racing fortfarande är hans högsta prioritet, är Gibbs också ett fan av fotboll. Det kan vara svårt för någon som Gibbs att välja sin favoritfotboll på grund av sina Carolina-rötter. Men 2022 års Xfinity Series gjorde hans tankar klara om hans kärlek till Commanders over the Panthers.

När han pratade med Fox Sports Bob Pockrass, förklarade Gibbs sina skäl för att stödja befälhavaren. Han sa, “Jag kunde inte bry mig mindre om någon Carolina-sport. Jag gillar Hornets lite. Men jag är Washington hela vägen.” Laget som vann flera Super Bowls under ledning av hans farfar, Joe Gibbs, gjorde valet enkelt för Ty Gibbs.

I ämnet fotboll berättade Gibbs också om sin unika samling, som verkar ha en intressant historia. 21-åringen sa: “Jag har lite fotbollskonst; faktiskt, jag har ett par coola stycken. Jag tror att jag har en spelboll också – jag stal den förmodligen från min tränares hus. Men jag har några coola grejer där inne. Jag antar att inte mycket sportkonst förutom min racingkonst.

Medan Ty Gibbs har funnit sin passion för att sitta bakom ratten i en bil, finns det en aspekt av hans familjs fotbollsblod som han skulle ha velat ärva.

Ty Gibbs kastar skugga på andra Cup-förare medan han pratar om vad han går miste om

Trots att han gjort sitt namn i NASCAR-kretsarna som en kommande racerförare, skulle Ty Gibbs ha velat ärva sin familjs viktiga fotbollsgener. Varför kan du fråga dig? 21-åringen är 5-fot-7 lång, vilket är blyg för det 6-fots märket. JGR-föraren gjorde det dock klart att han inte är den minsta bland cupserieförarna.

“Jag ska berätta varför. För att min bror och mina kusiner är superstora barn. Båda mina yngre bröder är större än mig nu, så jag antar att det betyder att jag är riktigt liten, vilket inte hjälper. Men jag är inte den minsta i Cupserien. Jag tror inte att folk vet det. Det finns andra mindre killar än jag. Jag blir alltid utpekad för att jag är liten men det finns några små killar där ute, tillade Gibbs.

Även om han inte tog några namn, kan Gibbs mycket väl prata om Justin Haley och Tyler Reddick, som är 5’2″ respektive 5’5″. Lyckligtvis för dem alla tre är höjden inte det mått som ger förarna ett försprång i Cup Series-lopp.

Läs mer: NASCAR-veteranen kastar brutalt Joey Logano när han försvarar Joe Gibbs barnbarn i Clash Drama

Inlägget Coach Joe Gibbs Finds Another Fanboy as Love for Washington Commanders Travels Through Bloodline dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär