Wednesday, February 21, 2024
HemNFL"Träna av vilken jävla anledning du vill": Fitnessinfluencer och tränare ropar ut...

“Träna av vilken jävla anledning du vill”: Fitnessinfluencer och tränare ropar ut nätanvändare som kritiserar gymbros som tränar för estetik

Medan otaliga människor går på gymmet regelbundet, har alla sina skäl för att lyfta vikter. Medan vissa gör det för att gå ner i vikt eller för att bli piggare, gör vissa det för att bli kroppsbyggare. Samtidigt gör många det bara för att se estetiskt ut. Dessa människor drömmer ofta inte om att bli professionella kroppsbyggare, och de har inte heller som mål att gå ner i vikt. Träningsgemenskapen gör dem också ofta till skämt.

Många tror att de som tränar bara för att se ut på ett visst sätt är fåfänga. Däremot har bodybuildingcoachen och online fitnessinfluencer Sean Nalewanyj en annan åsikt. Nalewanyj, som skapar träningsrelaterat utbildningsinnehåll, förklarade varför träning för estetik är mer än acceptabel. Han ropade också subtilt ut folk som gjorde narr av dem för att jaga estetik.

Att träna för estetik har andra fördelar

Nalewanyj inleder videon i en kritisk ton. Sättet han nämnde människor som lyfter för att bygga en estetisk kroppsbyggnad påminner om de som gör narr av sådana människor. Men i sista stund, istället för tillrättavisning, uttryckte fitnessinfluencern sitt godkännande. “Ja, det är bra”, sa kroppsbyggaren. Han förklarade till och med vad vissa som utbildade sig i estetik borde göra om någon kritiserar dem för det på förhand.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Sean Nalewanyj (@sean_nalewanyj)

“Träffa bara en saftig front lat spread medan du stirrar direkt in i deras ögon tills de blir obekväma,” sa Nalewayj. “Jag säger träna av vilken jävla anledning du vill”, skrev han i bildtexten. Men efter hans lustiga samtal förklarade fitnessinfluencern varför träning för estetik också har andra fördelar.

Nalewanyj förklarade att även om en persons primära fokus är estetik, så skiljer sig deras träning inte från andra människors. De lyfter fortfarande samma vikter och träningsvalet förblir i stort sett detsamma. “No B.S”-tränaren sa att, liksom andra som prioriterar prestation eller styrka, skulle de som jagar estetik också vara starkare än genomsnittspersonen och inom ett hälsosamt kroppsfettintervall. Fitnessinfluencern sa att oavsett hur de börjar utvecklar de som förblir konsekventa ett balanserat tillvägagångssätt med tiden.

Utveckla ett balanserat perspektiv på fitness

Sean Nalewanyj hävdade att de flesta människor skulle ljuga om deras motivation att börja gå till gymmet inte handlade om att få större biceps och mejslade magmuskler. Medan kroppsbyggarcoachen sa att det finns “hälsosammare att ha andra skäl för träning utöver bara ditt utseende.” Men den synen skulle utvecklas med erfarenhet och tid.

“No B.S” influencer sa att en persons mål inte spelar någon roll. Om någon vill gå ner i vikt eller se smal ut spelar ingen roll så länge de bestämmer sig för att ägna sig åt fitness. Därför sa Nalewanyj att ingen borde kritiseras för sitt beslut att bli piggare och friskare.

Läs mer | “It’s All a Bunch of Bullsh**t”: Den berömda träningscoachen släpper en hård verklighetscheck för människor som skapar orealistiska nyårslöften

Inlägget “Träna för vilken jävla anledning du vill”: Fitness Influencer and Coach Calls Out Netizens Who Criticize Gym Bros Who Train for Aesthetics dök först upp på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär