Saturday, December 9, 2023
HemMLBToppfria agenter på alla positioner MLB-lag bör titta på säsongen 2024

Toppfria agenter på alla positioner MLB-lag bör titta på säsongen 2024

Den fria agentmarknaden i vinter är het! Allt från konkurrenskraftiga kontrakt till massiva spelarkompetenser är denna lågsäsong fylld av spänning. Medan uppståndelsen ständigt pågår är det oundvikligt att dra slutsatser om var potentiella fria agenter kommer att landa, både lagmässigt och positionsmässigt. Oavsett om det är Blake Snell eller den snart fria agenten, Yoshinobu Yamamoto, är de stora serielagen hungriga efter några flashiga talanger.

Det är den dominerande föreställningen att 2023 kommer att bli Shohei Ohtanis vinter. Men flera andra gratisagenter, beroende på var de signerar, kan påverka MLB-säsongen 2024 och därefter avsevärt. Månaderna fram till vårens träning kommer att se konkurrens bland basebollutmanare som aldrig förr på grund av en begränsad pool av tillgängliga slagare. Med det är det dags att titta på vilka de senaste nya hemsökande är.

Stjärnspelare letar efter ett nytt hem Denna gratisbyrå: Från Shohei Ohtani till Cody Bellinger till Blake Snell

För Shohei Ohtani, mer än något annat efter sex misslyckade säsonger i Anaheim, vill han ha en chans att vinna. Vill han skriva på med ett lag som redan är en utmanare eller ett där hans tillägg gör lagets lista exceptionell? Utan att ta hänsyn till storleken på affären för en minut, kan strukturen för Ohtanis nästa kontrakt vara olik något man någonsin sett. Hans senaste armbågsoperation, som kommer att förhindra tvåvägssensationen från att slå till 2024, höjer möjligheten att Shotime skulle ta en titt på ett kortsiktigt avtal där han bara skulle slå för ett lag till 2025 eller strax efter.

Byte växel för en minut, Cody Bellinger uppfann sig själv som en hitter under sin första säsong efter att ha lämnat Dodgers. Han gav upp maximal utgångshastighet i utbyte mot märkbart högre kontakthastigheter och mest häpnadsväckande av allt, en oväntad nyfunnen förmåga att krossa vänsterhänt pitching. Det är svårt att inte återgå till det otroliga kraftslaget som gav honom en NL MVP-utmärkelse 2019 efter att ha producerat 47 hemmarunter. Dessutom slog Bellinger karriärhöga 0,307 med en karriärlåg 15,7 % genomslagsfrekvens. Hela tiden upprätthöll han en unik kombination av plusförsvar på både första basen och mittfältet. Med tanke på att Bellinger bara är 28 år gammal borde det inte råda brist på friare för denna Phoenix-liknande spelare.

Blake Snell, en av de mest åtråvärda spelarna som finns som fri agent, har skapat en väg för att nå denna spännande punkt i sin karriär. Hade han inte skrivit på en förlängning på 50 miljoner dollar fem år tidigare, efter hans otroliga kampanj 2018 – året då Snell tog hem AL Cy Young Award – skulle han ha kommit in på free agency tidigare.

Väl värt att vänta på, ess står just nu i kö för en mycket större utbetalning. Vänsterspelaren, vars överlägsna färdigheter och dominansrader är nästan oöverträffade i ligan, har också en ojämn skadehistorik och oregelbunden kommando. Trots allt detta har Snell visat sig vara ett bra val. Om ett lag vill stärka sin rotation avsevärt 2024 kan den här 30-åringen göra jobbet.

Shohei Ohtani till JD Martinez: Top MLB gratis agenter att se efter 2023-2024 lågsäsong

Förutom dessa människor finns det bland andra Jordan Montgomery, Sonny Gray, Matt Chapman, Josh Hader och Clayton Kershaw som finns på listan över de mest eftertraktade.

En titt på deras positioner: En perfekt spelnio med effektfull rotation tillgänglig

Med en stor marknad för fria agenter öppen just nu, är det viktigt att göra det bästa valet med tanke på positionerna. Detta kommer med två punkter att ta hänsyn till. Vad har dessa spelare för meritlista på sina fasta positioner? Och hur desperat behöver teamen fylla den positionen? Tja, listan är ute och lag kan rösta därefter.

  • De bästa freeagent-fångarna är Mitch Garver från Texas Rangers och Gary Sanchez från San Diego Padres
  • För DH och First Baseman-positionen toppar Shohei Ohtani listan. Följt av JD Martinez från Los Angeles Dodgers, Rhys Hoskins från Philadelphia Phillies och Josh Bell från Miami Marlins, som för övrigt är en optional spelare på 16,5 miljoner dollar
  • Avlösare inklusive Josh Hader och Aroldis Chapman kan hitta sig själva i positionen
  • Den 2:a basemanpositionen skulle kunna passa Whit Merrifield: Toronto Blue Jays och Adam Frazier: Baltimore Orioles
  • De 3:e basmännen kunde rymma Matt Chapman, Blue Jays och Dodgers Max Muncy
  • Som shortstop kan Tim Anderson från Chicago White Sox, som är ett klubbalternativ på 14 miljoner dollar, och Brandon Crawford, San Francisco Giants passa bra.
  • I Outfielding skulle Cody Bellinger kanske vara toppvalet
  • När Blake Snell, Yoshinobu Yamamoto och Sonny Gray från Minnesota Twins flyttade till startpitcher kan de ses som de mest efterfrågade

Lag som kan använda denna gratisbyrå för den kommande säsongen

Giants försöker göra ett stort intryck denna lågsäsong. Laget borde ha resurserna att lägga till en av de bästa fladdermössen som finns eftersom de är i desperat behov av en. Cody Bellinger kunde därför komma till deras undsättning. Sedan är Yankees full av kontanter och i desperat behov av att börja pitcha hjälp. Yamamoto kanske bara går med i deras schema. När det gäller tvåvägsfenomet skulle vilket lag som helst tjäna på att ha honom.

På tal om Snell, han fick erfarenhet av pitching med Tampa Bay Rays. Så Red Sox, som är ett annat lag i desperat behov av rotationsstöd, kunde använda hans hjälp. Som sagt, Giants kommer inte att tänka två gånger på att lägga till Chapman till lineupen på tredje basen. Detta drag skulle ge San Francisco en fin vänster-höger-kombination. Blue Jays hoppas kunna ta in en tredje baseman, en startpitcher och en hörn utespelare.

Vad väntar: troliga destinationer för varje fri agent

Från och med Shohei Ohtani är det troligt att han kan landa med Dodgers eller Giants enligt mlb.com. LA-laget behöver lite Ohtani-liknande skicklighet på kullen och möjligen skulle han passa bra, även om han inte återvänder till pitching förrän 2025. Spekulativa San Francisco kan också ha en premiumpitcher och slagman.

På grund av den extremt snäva marginalen, gissningar väljarna har Snell undertecknande med Cardinals, som gick om Dodgers med en enkel röst. Yoshinoby Yamamoto kan landa i Bronx eller med Mets. Även om det skulle få stora ekonomiska konsekvenser, skulle det vara ett tufft samtal.

Top MLB Insider talar om Shohei Ohtanis presskonferens avbokning, delar Free Agency-tankar mitt i växande $500M-mysterium

Cody Bellinger är mycket sannolikt att gå med i Bronx och fortsätta sin fars arv som Pinstriper. Även om det har pratats om att han skulle bli återsignerad av Cubs, tills Bellinger sätter pennan på papper, är det bara spekulationer.

Å andra sidan tror många starkt att Sonny Gray måste stanna hos tvillingarna. Det skulle vara att fortsätta trenden med free-agent-startare som stannar hos sina lag. Slutligen finns det Matt Chapman som skulle kunna tillgodose behoven hos den törstiga tredje basen med New York Yankees.

Mitt i den spänningsfyllda lågsäsongen kan man inte låta bli att vänta tålmodigt för att se 2024 utvecklas.

RELATED ARTICLES

Mest populär