Thursday, November 30, 2023
HemeSportsTopp fem spel som var för heta för Nintendo att hantera

Topp fem spel som var för heta för Nintendo att hantera

Nintendo är känt för sin prioritet mot ickevåldsspel. Varför skulle det inte vara det? Redan från början är Nintendo känt för att göra spel som kan avnjutas med hela familjen. Från Mario till Pikmin-serien, alla Nintendos globalt populära franchising visar inga gröna tecken på absolut våld.

Nu håller fansen med om att det som kan vara sann musik för någon kan vara en absolut bullerförorening för andra. Så det finns ingen rak egenskap som definierar vad som är Nintendos idé om våld. Om man tittar på dess spelhistoria är det dock rimligt att säga att Nintendo föredrar att undvika titlar med gruvligt filmiskt våld. Det är därför även efter positiv popularitet, vissa spel aldrig dök upp på Switch. Vill du veta vad det är för spel?

Topp fem spel som aldrig dök upp på Switch

Eftersom Nintendos Mario fick ett överväldigande gensvar som film, erbjuder denna spelutgivningsjätte rättvis konkurrens till trogna spelare som PlayStation och Xbox. En liten sak är dock att Nintendo ännu inte har åsidosatt sin tidigare invändning mot visuellt våldsamma spel. Även om överlevnadsskräckspelet Outlast 2 dök upp på Switch tidigare, dök många kända namn inte upp på Switch av denna anledning. Bland namnen är de fem bästa spelen som följer.

1. Hat

Destructive Creations PC-skjutspel fick ett AO-betyg för hemska våldsscener och explicit språk. Spelet förbjöds dock från de flesta av plattformarna, vilket gjorde det till en svår chans att någonsin dyka upp på Nintendos Switch.

2. The Punisher 3

Vlitions tredjepersonsskjutspel fick ett M-betyg för blod och sörjning med kränkande språk. Den här titeln släpptes på Steam, PlayStation 2 och Xbox men aldrig på Switch.

3. Thrill Kill

Paradox Development Studios Thrill Kill fick ett AO-betyg. Den var tillgänglig på PlayStation 1. Thrill Kills fruktansvärda elände och våld fick aldrig Nintendos godkännande att släppa på Switch.

4. GTA: San Andreas

Ungefär som alla andra GTA-spel fick det här spelet ett moget betyg. Det var för våld, droganvändning och språk i spelet. Även om detta mycket berömda spel var tillgängligt på PlayStation 2 och 3, Xbox original och 360 med PC, macOS, Android och iOS, kom det aldrig på Switch.

5. Fahrenheit

Indigo Prophecy Director’s Cut- Trots att det är tillgängligt på flera plattformar inklusive PlayStation 2 och 4 med Xbox 360 och Original, släpptes det här spelet inte på Switch. Fahrenheit: Indigo Prophecy Director’s Cut fick ett M-betyg för nakenhet, blod, alkoholanvändning och våld.

Nu vet fansen att Nintendo har en mycket strikt policy för nästan allt. Nyligen talade arrangörer om att Nintendo gör flera begränsningar för tredje parts mästerskap när det gäller varor och många saker. Efter det är det obestridligt att om Nintendo har en policy för att sprida icke-våldsspel, kommer de dedikerat att göra det. Även om dessa våldsamma spel inte är tillgängliga på Switch, kan man njuta av många andra titlar som Bloodroots och Happy Game on Switch.

RELATED ARTICLES

Mest populär