Sunday, December 10, 2023
HemNFLTopp 5 NFL-destinationer för Shedeur Sanders efter rekordsäsong med Colorado

Topp 5 NFL-destinationer för Shedeur Sanders efter rekordsäsong med Colorado

Colorados Shedeur Sanders är ett av säsongens stora fynd. Coach Primes son har regerat på topp bland de olika QB:erna och har en fantastisk tid i NCAA-ligan. 21-åringen har presterat oerhört bra för att tjäna en NFL-draft under nästa år. År 2023 har handlat om hur den unge turken har gått tillväga och orsakat kaos med sina touchdowns och rusande yards.

Ynglingen verkar skriva en egen fabel, ungefär som sin far Deion Sanders som ägde NFL under rodret i sin karriär. När det gäller hans son, gör han ett starkt argument för fotbollens stora liga. Begåvad utomordentligt och en karriär som lovar mycket, Shedeur tar fortfarande små steg i NFL-världen. Flera lag skulle vara på jakt efter CU Buffs-sensation när de vill skaka om saker under 2024 NFL-säsongen. Med tanke på spelförmågan och det temperament som den unga QB besitter är han ett hett val för några stora lag i NFL-arenan.

Lag som kan se till rep i Shedeur Sanders

Shedeur Sanders är avsedd för storhet. I sin fars fotspår skriver ynglingen sin egen historia på fotbollsarenan. Den unge rookiespelaren har redan skaffat sig en stabil status i NCAA-ligan och måste fortsätta för att uppnå stora saker i NFL-karriären. Även om NFL-draften kan vara en säkerhet, finns det 5 lag som kommer att försöka göra Sanders till ett av sina egna under den kommande NFL-säsongen.

Atlanta Falcons

Teamet har en speciell koppling till familjen Sanders. Detta var den sida som rekryterade en ung Deion Sanders redan 1989 och kommer att försöka skaffa en annan Sanders. Ynglingen ser också fram emot att gå med i Falcons med tanke på hans fars nära band med laget. Dessutom har deras nuvarande QB Desmond Ridder det tufft med tiden och de letar efter någon med bättre gameplay.

New York Jets

Ett annat lag som kommer att tänka på är New York Jets. Deras olyckliga säsong går ingenstans efter en säsongsavslutande skada på Aaron Rodgers. Dessutom har ersättaren i form av Zach Wilson inte gjort något bra med lagets chanser. Därför letar sidan desperat efter en potent playmaker för att hjälpa dem komma tillbaka till vinnande sätt.

Shedeur kan mycket väl vara den saknade pusselbiten och kan lösa dilemmat för laget. Även om Shedeur kanske inte är en start-QB nästa år med Rodgers som tar ansvaret, kan han fortfarande användas som backup.

Minnesota Vikings

Vikings är ett av de bästa lagen framåt i år och har Kirk Cousins ​​till sitt förfogande. Men det finns en stor kvardröjande fråga för Cousins. Stjärnspelaren fyller 36 nästa år och laget skulle leta efter en fräsch spelare. Dessutom kommer Cousins ​​med flera skador, och hans tillgänglighet kan bli ett problem nästa år.

Därför spelar en ung Shedeur skulle laget en värld av bra och slutligen bryta deras slutspel jinx. Sanders kan tillföra lite ny energi i laget och går snabbt bort från blocken, vilket hjälper sidan att skapa bättre strategier.

New England Patriots

Alla vet vad som händer på New England Patriots. De har en av de värsta säsongerna just nu och ser halva sidan ut som de var under Tom Brady-eran. HC verkar hopplös när han letar efter svar och återigen kan Shedeur ge det skinande ljuset.

Han är en spelare som älskar att spela i de stora skorna och Patriots erbjuder bara den perfekta möjligheten för ynglingen. Dessutom verkar deras nuvarande värvningar inte ha den saften och har gått tillbaka efter sporadiska framträdanden.

Los Angeles Rams

Sedan de senaste två säsongerna har LA Rams varit där och där omkring i sin strävan efter SB-titeln, och därför behöver de en rejäl omvälvning. Även om brottet inte är det enda problemet de har till hands för närvarande, skulle Rams dra nytta av en ny QB i sina led.

3 skäl till varför anfallare bör rekrytera Shedeur Sanders under lågsäsong

Shedeur kan komma in som ett bra komplement till sidan och kanske bara ändra banan för säsongen 2024.

Min observation: Shedeur Sanders borde vänta en säsong till

Det här är de 5 potentiella team som Shedeur kan rikta in sig på för nästa år. Den stora frågan hägrar om han får en NFL-draft. Utkastet kanske bara kommer med tanke på de fantastiska prestationer spelaren har haft den här säsongen.

Personligen tycker jag att Shedeur borde vänta en säsong till eftersom han går vidare till NFL. Han har fortfarande vissa områden att förbättra och kan finslipa sina färdigheter hos Buffs. Jag tror att att spela en säsong till på Boulder kan hjälpa Shedeur att analysera hans styrkor och justera hans svagheter. Därefter kan QB bli en mycket bättre spelare för NFL-drats.

Så vem blir det för den unga QB nästa år? Håller tummarna!

RELATED ARTICLES

Mest populär