Sunday, February 25, 2024
HemSoccerTopp 5 ersättare för Jurgen Klopp i Liverpool

Topp 5 ersättare för Jurgen Klopp i Liverpool

Liverpools chef Jurgen Klopp har släppt en bomb mot klubbens supportrar. Den tyske taktikern har meddelat att han lämnar klubben till sommaren. Detta är ett enormt bakslag för klubben eftersom managern hade satt sig väl in i deras system. De röda behöver dock se in i framtiden och kommer att vara i jakten på ett toppnamn som kan ta över Klopps roll på Anfield.

Klubben kan kopplas till flera toppnamn under de kommande veckorna med Klopp som tillkännager sin avgång. Sådana som Hansi Flick eller Roberto De Zerbi kan dyka upp som de främsta för jobbet. Men namn som Jose Mourinho och Zinedine Zidane, bland andra, kan också ta rodret i Liverpool till sommaren.

1. Hansi Flick

Den tidigare tyska rikstränaren verkar vara ett av de lämpligaste alternativen för att ersätta Klopp i Liverpool. Båda tränarna delar ett liknande system och älskar fotbollens pressande stil. Flicks utnämning kommer att tillåta Liverpool att hålla fast vid sina rötter samtidigt som de bygger vidare på systemet som deras tidigare manager lämnat.

LÄS MER på EssentiallySports..

Inlägget Topp 5 ersättare för Jurgen Klopp i Liverpool dök först upp på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär