Saturday, December 9, 2023
HemGolfTopp 3 lärdomar från Tiger Woods-godkända senaste PGA Tour Memo

Topp 3 lärdomar från Tiger Woods-godkända senaste PGA Tour Memo

Golfstaden vimlar av olika diskussioner om dess framtid. Mitt i en pool av osäkerheter kring golfvärlden på alla fronter har PGA Tour gjort ett försök att stilla den nyfikna törsten hos sin globala fanbase. Det senaste mötet i PGA Tour policystyrelse gav golfbröderskapet några nya lärdomar.

Ett nytt memo har gett golfvärlden en ny strimma av hopp. Den transformativa resan inom golfspelet har säkerligen inte avslutats än, och PGA Tours senaste memo är bevis på detta faktum. Intressant nog har memo godkänts av flera stora namn i branschen, inklusive Tiger Woods. Vilka är de tre bästa förändringarna som kommer att föras fram genom detta nya tillkännagivande?

Topp 3 transformationer i PGA Tour memo

Promemorian som utfärdades av PGA Tour i sitt policystyrelsemöte har presenterat golfbranschen med många takeaways. Av de många implikationer som kan dras från nämnda promemoria sticker tre av bestämmelserna verkligen ut. En av dessa banbrytande uppdateringar inkluderar Patrick Cantlays återutnämning som den femte spelardirektören för perioden 2024-26.

Detta är inte allt som har delats av PGA Tour genom dess memo. Faktum är att anteckningen också talar om den efterlängtade sammanslagningen av PGA Tour och LIV Golf ledd av den senares stora investerare, Public Investment Fund (PIF) och Jay Monahan, kommissionär för PGA Tour. Även om det fortfarande inte finns något bestämt beslut i frågan, har PGA Tour verkligen förmedlat sin ställning angående detsamma.

Kommissionären för PGA Tour passade på att rensa luften om sina avsikter med Saudiarabiens PIF. Jay Monahan sa: “Vi fortsätter att vara fokuserade på våra förhandlingar mot ett slutgiltigt avtal med PIF och DP World Tour som vår prioritet.”

Utöver dessa uppdateringar kommer ett chockerande avslöjande som gör det möjligt för PGA Tour-spelarna att investera i Tour efter ett beslut om sin huvudpartner. Spelarna kommer att tilldelas direkt aktieägande i PGA Tour-företaget efter denna förändring. De kommer att få en chans att direkt påverka den kommersiella aspekten av Tourens verksamhet. PGA Tour Policy Boards memo talade också om andra potentiella investerare som är intresserade av att göra en investering förutom den saudiarabiska jätten.

Vilka är de intresserade externa investerarna som söker den stora PGA Tour-möjligheten?

Eftersom LIV Golfs stora uppbackare PIF uttryckte sitt intresse för PGA Tour och möjligen kommer vid en sammanslagning av PGA Tour, LIV Golf och DP World Tour, har många externa investerare också uttryckt sitt intresse för att investera i PGA Tour. Efter många debatter och överläggningar befinner sig PGA Tour för närvarande omgiven av några lovande finanstungviktare som den kan tillåta att bli dess huvudpartner.

Av dessa berömda finanstungviktare som uppvaktar PGA-touren, sticker fem potentialer ut. Dessa inkluderar Fenway Sports Group, Acorn Growth Company, Liberty Strategic Capital, Eldridge Industries och Friends of Golf-gruppen. Även om det fortfarande är oförutsägbart vilket alternativ PGA-touren kan gå vidare med, har memot uttryckt sin avsikt att överväga alla dess alternativ rättvist. Vad tycker du om de nya uppdateringarna från PGA Tour?

RELATED ARTICLES

Mest populär