Saturday, December 2, 2023
HemBaseballTop New York Yankees Star använde en gång en Britney Spears-klassiker för...

Top New York Yankees Star använde en gång en Britney Spears-klassiker för att håna sina MLB-motståndares inställning till honom

Under den ordinarie säsongen av Major League Baseball måste nästan alla spelare gå igenom ett hektiskt schema. Och ibland gör de något oväntat för att lindra sin trötthet. Tillbaka 2015 gjorde den tidigare Chicago Cubs-sluggern, Anthony Rizzo, något liknande för att håna sina motståndare under grundserien. Och denna incident involverade även popsensationen Britney Spears.

Noterbart, Rizzo gick med i New York Yankees först säsongen 2021. Men 2016 års World Series-vinnare var den ledande slagaren för Cubs då. När han pratade om sitt nuvarande kontrakt skrev Rizzo nyligen på ett tvåårigt avtal med Pinstripes, med en option att förlänga sitt kontrakt med ett år.

Vilken låt av Britney Spears använde Anthony Rizzo?

Särskilt när en slagare blir träffad av en boll utan att svänga, kallas det en slag-för-pitch. Ibland kan en spelare också bli träffad av en pitch mer än en gång. I 45 matcher av MLB:s ordinarie säsong 2015 träffades Rizzo av en pitch tolv gånger på alla olika delar av hans kropp. När sluggern äntligen tog upp det faktum, försökte han sångerskan Britney Spears att ta en titt på det.

“Slå mig älskling en gång till” –@Britney Spears #aj pic.twitter.com/Mc2LVWHIhR

— Anthony Rizzo (@ARizzo44) 27 maj 2015

Han la upp en bild på honom i Cubs utrustning samtidigt som han pekade på alla kroppsdelar som han blev träffad på. Han textade sin tweet som “Slag mig baby en gång till” – @britneyspears #ouch.”

Även om träffarna han fick vid planen kunde ha skadat honom, och även om de skadade honom tog han det ändå på ett positivt sätt. Och han valde den perfekta låten, “Hit me, baby, one more time” som passar perfekt i Rizzos fall.

Vad gör Rizzo nu för tiden?

Den trefaldiga all-star-spelaren Anthony Rizzo är nu en första baseman för New York Yankees sedan 2021. Inte bara den första baseman är en trefaldig all-star utan är också en 2016 års World Series-vinnare.

Med Yankees i år slog den fyrfaldige Gold Glove-vinnaren 32 homers med 75 RBI i grundserien. Rizzo var avgörande för Yanks, vilket till slut ledde till att de vann AL East. Han slog 2 homeruns under eftersäsongen med 8 RBI. Med tanke på att Yankees-sluggern stannar i två år till i Bronx, förväntar du dig att han ska vinna slut på Word Series-torkan för Pinstripes under de kommande två åren?

RELATED ARTICLES

Mest populär