Wednesday, December 6, 2023
HemMLBTop MLB Insider talar om Shohei Ohtanis presskonferens avbokning, delar Free Agency-tankar...

Top MLB Insider talar om Shohei Ohtanis presskonferens avbokning, delar Free Agency-tankar mitt i växande $500M-mysterium

Att få en glimt av Shohei Ohtani är allt som fansen vill ha. Den berömda privata sluggern ger sällan intervjuer, så det finns inget riktigt sätt för basebolltrogna att veta vad som händer i huvudet på en av deras generations största spelare. En chans kom med den japanska sluggerns MVP-presskonferens då många väntade på att höra hans offseason-drag. Tyvärr hölls inte konferensen och en toppinsider har några kommentarer om denna fråga.

Anledningen till avbokningen citerades som tekniska problem, alltför vanliga i den tekniskt utrustade eran. Men var problemet äkta eller en tunn ursäkt? Ken Rosenthal tror att det var det senare.

Rosenthal köper inte att Shohei Ohtanis konferensproblem var sanna

Athletic-författaren Ken Rosenthal dök nyligen upp på Foul Territory-showen, där diskussionen var tvungen att flytta till Shohei Ohtani och hur de önskade att de kunde få höra hans sinnestillstånd. Det var då Rosenthal ifrågasatte de tekniska frågorna som plågade mötet.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av Foul Territory (@foulterritoryshow)

Han sa, “Ja, det var ett skämt först och främst, det kan inte hända. Här är en kille som inte har pratat med media på månader. Han vinner MVP och de kan inte lista ut hur de ska få honom till reportrarna? Kan du inte lista ut hur åtkomsten kommer att fungera? Telefonkonferensen eller vad det nu var. Det var inte bra.”

Rosenthal sa sedan hur saker som detta inte borde hända. Även om det verkligen fanns tekniska problem borde de ha lösts. Det är känt att Shohei Ohtani skulle träffa reportrarna efter sin MVP-vinst. Men efter att mötet försenats i 27 minuter fick reportrarna meddelandet att på grund av omständigheter utanför hans kontroll ställdes mötet in. Observera att Ohtani redan har bett team att hålla sina möten privata.

Samtalet gick sedan över till hans fria byrå och hur Toronto Blue Jays kunde gå efter Ohtani. Den japanska superstjärnan skulle kunna ansluta sig till dem på grund av en bra japansk diaspora i Toronto. Så Blue Jays kunde vara ett sovande team här men sedan slutade Rosenthal med att säga att han fortfarande tror att de ursprungliga friarna ligger före i det här loppet.

De ursprungliga lagen ligger kvar i loppet om Shotime

Även om många nya namn ständigt kommer upp för Ohtani, kvarstår faktum att klubbar som Texas Rangers, Boston Red Sox och LA Dodgers förblir de främsta löparna för tvåvägsfenomet. Lagen kräver inte bara enorma medel utan också höga ambitioner för att få den japanska superstjärnan.

Racet om Ohtani kommer bara att bli vildare när lågsäsongen fortsätter. Världens största basebollstjärna garanterar säkert sina friares fullständiga uppmärksamhet. Och även om Ohtani vill hålla saker privat kommer det inte att hindra fansen från att spekulera om hans potentiella destination.

För varje dag växer mysteriet när fansen ivrigt väntar på några tips för att få sina nyfikna sinnen att lösa.

RELATED ARTICLES

Mest populär