Wednesday, December 6, 2023
HemMLBTop Insider avslöjar Yoshinobu Yamamotos Free Agency-tidslinje, som Yankees och Mets Top...

Top Insider avslöjar Yoshinobu Yamamotos Free Agency-tidslinje, som Yankees och Mets Top Suitors List

En toppfri agent ansluter sig officiellt till MLB-marknaden. I år har några få utvalda japanska kannor tagit offseason-spekulationerna till en ny nivå. Medan Shohei Ohtani hamnar högst upp på listan är Yoshinobu Yamamoto en nära tvåa. Även om NPB-stjärnan ännu inte har publicerats officiellt, är Jon Heyman här med en uppdatering.

Den 25-årige japanska pitchern har bevisat sin exceptionella talang med sina no-hitter-spel som fortfarande är ett av de mest minnesvärda i NPB. Som tvåfaldig MVP i Japan League har pitchern skapat en våg av konkurrens bland MLB-lag som vill erbjuda honom lukrativa kontrakt. Så när kommer Yamamoto till USA?

Jon Heymans Yamamoto-uppdatering väcker MLB-entusiaster

Från NPB till MLB, spelare utan nio års spelerfarenhet i Japan kan begäras att bli postade i MLB. Vid 25 år kommer Yoshinobu Yamamoto att följa samma regel för att gå med i Major League. Även om det exakta publiceringsdatumet ännu inte har bekräftats, kastade Jon Heyman lite ljus över det. Ett nyligen inlägg på X (tidigare Twitter) sa: “Den japanska stjärnan högerhandaren Yoshinobu Yamamoto förväntas publiceras snart, kanske i början av nästa vecka.”

Yamamotos kommer till den öppna vintermarknaden gör saker mycket annorlunda. För närvarande finns det ingen betydande rörelse, men hans ankomst kan förändra saker snabbt eftersom flera välkända team, inklusive New York Yankees, New York Mets, Los Angeles Dodgers, San Diego Padres och San Francisco Giants riktar in sig på honom. Enligt NY Post-skribenten, “Precis alla stora marknadsteam är intresserade av högerhandaren som bara är 25.”

Vinnare av tre på varandra följande Sawamura Awards, lika med Cy Young, Yamamoto har en ERA på 1,21 under säsongen 2023. För att inte tala om hans WBC-hjältemod, som hjälpte Team Japan till en obesegrad mästerskapsresa.

The Mets, även med Kodai Senga, skulle kunna göra med en stjärna som Yamamoto. Å andra sidan tilltalar Yankees prestige och historia den tidigare Orix Buffaloes-spelaren, enligt vissa källor. Även om MLB-lag kommer att försöka gå efter den starka försvarsspelaren så snart han är kvalificerad, kan pitchern också ha sitt eget kriterium.

Har Yoshinobu Yamamoto några MLB-preferenser?

Även om spelaren inte har uttalat sina avsikter ännu, förutspår insidern att han kan följa Ohtanis steg. Precis som tvåvägsfenomet kan Yamamoto föredra att lag från västkusten börjar sin MLB-resa. Detta kommer att utesluta flera potentiella utmanare, inklusive båda New York-lagen, som var och en är i desperat behov av bra kannor.

Om så är fallet kommer det att vara en utmärkt chans för västkustlag som Padres, Giants och Dodgers att ta honom. Den japanska pitchern kommer troligen att få erbjudanden från alla dessa lag. Detta är dock bara ett rykte än så länge, utan någon giltig anledning att lita på.

Var tror du att Yoshinobu Yamamoto kan landa? Berätta för oss i kommentarerna nedan!

Se historien: Yankees-fan Juan Soto får den ultimata 25-årsöverraskningen inspirerad av legender

RELATED ARTICLES

Mest populär