Monday, February 26, 2024
HemNASCARTony Stewart bestämde sig för att "Kick their A**" för att göra...

Tony Stewart bestämde sig för att “Kick their A**” för att göra Stewart Haas Racing till ett mästerskapsvinnande lag igen

Säsongen 2024 ser ut att bli en njutning för NASCAR-lagchefer med alla nya kostnadseffektiva åtgärder som nyligen införts. Men även om Trackhouse Racings ägare Justin Marks kommer att flina öra mot öra efter att ha fått reda på att han kan använda Trackhouses digitala favoritskyltar på pitlane, är situationen på Stewart-Haas Racing helt den motsatta. Vid det här laget är vi väl medvetna om att SHR inte har varit lika kompetenta under 2023 som deras tidigare säsonger.

Med många som hävdade att grundorsaken till problemet var den interna strukturen och teamets oförmåga att leverera en solid bil till Kevin Harvick och Co. förra säsongen, började tvivlarna snart undra om Tony Stewarts engagemang i flera satsningar hade spätt på hans intresse för tar SHR tillbaka till vinnande vägar. Men precis när det verkade som om alla stjärnorna höll på med honom, gjorde mediaavdelningen på Stewart-Haas Racing tydliga avsikter med sin nya YouTube-video.

Tony Stewart kliver upp som den idealiska ledaren i en kristid för Stewart-Haas Racing

Först nyligen överraskades Formel 1-världen när den älskade teamchefen för Haas F1-teamet, Guenther Steiner, avsattes från laget av ägaren Gene Haas för att ha misslyckats med att prestera 2023, om än med begränsade investeringar. Detta tillförde inte bara en hel del press på Stewart-Haas Racing internt, men nejsägarna om lagets framgångar skapade möjligheten att ta Tony Stewarts tid av ära som Cup Series-ägare hade sett slutet på sin kurs.

Medan många var tveksamma till lagets utsikter för 2024 efter tillkännagivandet av Noah Gragson, Ryan Preece och Josh Berry som de tre som skulle slå sig ihop med sin enda förare som hade cupvinnande erfarenhet, Chase Briscoe, är lagets avdelning för sociala medier. hårt arbete för att säkerställa att fans och tvivlarna båda är väl medvetna om hur Stewart tar ansvaret för att vända sin förmögenhet.

I videon som delas på YouTube tilltalar Stewart hela Stewart-Haas Racing-personalen när han säger: “Vi har alla mycket arbete att göra. Vi tittar uppför backen. Vi är inte på toppen av kullen och tittar ner längre, vi är på botten av kullen och tittar upp, och det här är gruppen människor som kan ta oss dit vi behöver vara. Men jag är exalterad över vad vi har att erbjuda, jag tror att vi har en grupp förare som, för första gången, alla verkligen vill arbeta tillsammans för att göra varandra bättre.”

Tony Stewart visade inte bara upp sitt förtroende för teamets förare utan också besättningscheferna, och signalerade till resten av teamet hur varje medlem måste göra sin del för att leva upp till den mentaliteten. Han tillade, “Så jag känner att attityden i byggnaden verkligen, förmodligen i vissa områden, är bättre än den någonsin har varit. Jag vet att vi kan göra det här, det gör jag verkligen. När vi klättrar upp ur det här hålet vi befinner oss i är det detta som definierar arv och organisationer.”

Det senaste tillkännagivandet om att Tony Stewarts All-Star SRX-serie håller på att ta ett uppehåll fick många fans att känna att det var den perfekta tiden för chefen att ta ett steg tillbaka och fokusera på cupserien igen. Och Stewarts attityd under hela teammötet visade hur kapabel han är som ledare. Stewart delade med sitt team, “Vi är alla här av samma anledning; Att göra denna organisation till ett mästerskapsvinnande lag igen.”

Tony Stewart höjde inte bara hela besättningens moral genom sitt motiverande tal, utan han målade också upp målet att återigen bli ett mästerskapsvärdigt lag. Men vilken typ av ledare lägger inte till ett lockande förslag till mixen? Inte Tony Stewart, det är säkert. Han avslutade, “Om vi ​​går och sparkar dem på Daytona 500, lovar jag att jag ska ordna en jäkla fest för dig när vi kommer tillbaka hit, så vi ser fram emot det.”

Även om det är uppenbart att Stewart-Haas Racing har en etablerad och kraftfull ledare i Tony Stewart, är han inte den enda som har mycket att bevisa under 2024.

“Allt-att-bevisa”-mentaliteten sträcker sig långt bortom

Om man tar en titt på SHR:s förarutbud för 2024, är det säkert att säga att det inte finns en enda man som inte är sugen på att göra det bästa av denna möjlighet. Från och med Noah Gragson, vi vet alla hur viktigt det här med SHR kommer att vara för 25-åringen att lösa in sig själv för den oförlåtliga avstängningen förra året efter att han var inblandad i ett rasokänsligt utbyte på sociala medier.

Å andra sidan är Josh Berry på rad efter att ha imponerat på hela fältet när han ersatte Chase Elliott och Alex Bowman för att leverera solida resultat för Hendrick Motorsports. Och även om Berry kanske inte har den cuperfarenhet Tony Stewart vill ha från sitt team, är mannen en etablerad modellracer som bara vill imponera ytterligare.

På tal om imponerande, så hamnar samtalet precis utanför Ryan Preeces tröskel. Hans megaåterhämtning från förra årets skrämmande Daytona-krasch visade inte bara upp hans rena uthållighet utan levererade också en stabil säsong, vilket betyder att #41:an är i trygga händer för 2024. Sist men inte minst är Chase Briscoe kanske den man som har mest press på sig att prestera, som han nyligen delade.

LÄS MER: “That’s Commitment to the Craft”- NASCAR-entusiastens omfattande hantverk vinner över Harrison Burton & Co.

Med varje medlem i Stewart-Haas Racing ivriga att bevisa att laget kan komma tillbaka till vinnande sätt 2024, tror du att Tony Stewarts ledarskap kommer att fortsätta att leverera?

Inlägget Tony Stewart bestämde sig för att “Kick their A**” i Att göra Stewart Haas Racing till ett mästerskapsvinnande lag igen dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär