Monday, February 26, 2024
HemWweTony Khan tillkännager stora förändringar i sista minuten matchkort inför AEW Worlds...

Tony Khan tillkännager stora förändringar i sista minuten matchkort inför AEW Worlds End PPV

AEW:s sista pay-per-view för 2023, Worlds End är bara några ögonblick bort. Medan fansen förberedde sig för PPV blandade Tony Khan sina kort i sista minuten för att åberopa ett sent byte för en match bara några ögonblick innan showen skulle börja. Nyheten kom att läkarna inte hade medicinskt godkänt en stjärna för att uppträda på PPV.

Tony Khan byter Swerve Stricklands motståndare

Taking to X (tidigare Twitter) Khan meddelade att Swerve Stricklands nya motståndare för natten kommer att vara Dustin Rhodes. Beslutet kom efter att Keith Lee bedömdes som medicinskt olämplig att uppträda vid kvällens evenemang. Som sagt av Khan, “På grund av skada kan AEW-läkare inte rensa Keith Lee för hans match ikväll på Worlds End. Hans Naturally Limitless partner Dustin Rhodes har bett om att få kliva in för att möta Swerve TONIGHT”

Nyheten kom timmar efter att Keith Lee hade twittrat om att hans skador hade blivit värre. Han tillade också att även om han kommer att försöka kan han inte lova en match ikväll. Så, Dustin Rhodes hade kallats in för att representera sin vän och tagga teampartnern Keith Lee för matchen.

Matchen sades vara en mörk match, eller vad AEW gillar att kalla en “Zero Hour”-match. Det kommer inte att sändas på tv. Det kommer dock att tjäna syftet att värma upp publiken inför huvudevenemanget för natten.

Även om matchen kan vara något ur det blå, är det inte första gången de två kommer att möta varandra.

Är detta Dustin Rhodes vs Swereve Strickland 2.0?

Rivaliteten mellan de två började när Strickland var illa ute med familjen Rhodes. Detta hade instinktivt gjort den tidigare WWE-stjärnan arg. En match var inställd för AEW Rampage Slam Dunk. Med tillkännagivandet sa Rhodes att helvetet var på väg för Strcikland och Rhodos skulle följa med. Strciklands livvakter är dock ökända för att avbryta hans matcher för att hjälpa honom.

Under deras kamp i februari avbröt Stricklands affiliate och livvakt Parker matchen. På grund av detta diskvalificerades kampen och Rhodes kunde inte göra upp sin poäng. Men enligt rapporter har duon Parker och Trench, känd som The Mogul Affiliates, blivit åsidosatt på grund av en skada. Även om detta betyder att det inte kommer att bli några avbrott den här gången, kan det fortfarande finnas en viss möjlighet att The Realest kan använda några billiga skott för att säkra vinsten. Tror du att Dustin Rhodes kommer att kunna göra upp sin poäng den här gången?

RELATED ARTICLES

Mest populär