Tuesday, February 27, 2024
HemGolfTony Finaus förestående avhopp retas ännu en gång när LIV Golf erbjuder...

Tony Finaus förestående avhopp retas ännu en gång när LIV Golf erbjuder sig att bjuda över hela hans PGA Tour-intäkter, rapporterar Per

Jon Rahms avhopp till LIV Golf orsakade utan tvekan många vågor i golfsamhället. Och en del av detsamma var spekulationerna kring Tony Finau och en annan golfare som hoppade med spanjoren. Men Finau själv hade trätt fram i går för att skingra ryktena kring att han gick med på den alternativa turnén.

Amerikas favoritvideo idag

Men även när proffsen gick vidare och vägrade detsamma, har en annan rapport nu gått vidare för att chocka hela samhället. Vad mer är, enligt källor sägs det nu att proffsen nu erbjuds en orimlig summa pengar som antyder en ökning av rykten kring ett förestående skifte till LIV Golf igen, till stor förvåning för sportvärlden!

LIV Golf matchar Tony Finaus 16-åriga proffskarriärinkomst

I går verkade det som om PGA Tour hade andats ut efter Finaus tillkännagivande. Men nu verkar det som att de gjorde det alldeles för tidigt. Även om 34-åringen hade drivit bort spekulationerna om att han gick med i LIV Golf, kunde han komma ut som bara halvt framgångsrik. Men de steg igen nästa dag på grund av ett överraskande erbjudande, enligt rapporter.

Ett inlägg laddades upp av NUCLR GOLF som nämner hur golfaren påstås vara “i samtal om att gå med i LIV GOLF i Jon Rahms nya lag.” Vad mer är, enligt källor, kanske han tittar på en “signeringsavgift som källor indikerar kan överstiga £50 miljoner,” för hans övergång till Mellanöstern-kretsen, motsvarande $53,867,500.

Men det som är intressant är det faktum att idrottaren bara har tjänat totalt 37 379 004 $ på PGA Tour som en del av sina vinster. Men den Saudi-stödda ligan erbjuder, enligt uppgift, nästan dubbelt så mycket pengar till 2023 års mästare i Mexico Open. Följaktligen har detta lett till en ökning av spekulationerna kring hans övergång till spanjorens nya LIV Golf-lag igen.

Denna nya nyhet måste ha kommit som en chock för många i golfvärlden inklusive PGA Tour. Dessutom, även om det var ett rykte, skulle detta ha varit inget annat än en smäll mot huvudet för herrarnas krets, särskilt efter att han avfärdat detsamma.

Finau delar med sig av sina tankar om LIV Golf och Rahms senaste drag

Efter att Rahm hoppat skepp pratades det mycket på gatorna om att Finau också skulle göra skiftet tillsammans med Tyrrell Hatton. Men 34-åringen kom ut tidigare för att avsluta detsamma genom att nämna hur han inte har “låtit något marinera annat än att bara spela just nu”, vilket indikerar hans iver att spela på PGA Tour för tillfället.

Dessutom såg han också till att gratulera och uppskatta sin kollegas beslut. Dessutom, medan han svarade på spanjorens avhopp, avslöjade amerikanen hur han var glad för hans skull eftersom han stödde det engagemang som proffsen gjorde.

Nåväl, efter allt som sagts och gjorts kommer det som är tänkt att hända att hända, precis som ryktena hittade sin uppgång igen. Och nu väntar fans av golfaren på hans svar på samma gång som den senaste rapporten antyder att han byter till LIV Golf.

RELATED ARTICLES

Mest populär