Monday, February 26, 2024
HemUfcTony Ferguson hånade ännu en gång av Team Khabib när UFC Stars...

Tony Ferguson hånade ännu en gång av Team Khabib när UFC Stars påstående slår tillbaka på honom

Nötköttet mellan Tony Ferguson och Khabib Nurmagomedov är rejält underskattat i UFC. Dessa två var tänkta att kasta ner i oktagonen flera gånger, men det gick bara aldrig. Nyligen kastade “El Cucuy” genom sina sociala medier ett smutskast mot Khabib Nurmagomedovs kroppsbyggnad som fick ett starkt gensvar från teamet Khabib.

Amerikas favoritvideo idag

På den tiden, när Nurmagomedov och Ferguson var i toppen av sitt spel, sades mycket om att de kämpade i en enorm match. Men ödet hade några andra planer och deras kamp ägde aldrig rum. Nurmagomedov gick i pension som mästare, men det har inte varit så lätt för Ferguson.

Tony Ferguson fick ett passande svar från team Khabib

Tony Ferguson kommer ut med en förlustsvit på sju rader och hans senaste kamp mot Paddy Pimblet var en brutal. Fightern har inte varit densamma sedan hans kamp mot Justin Gaethje och Michael Chandler, med hans senaste vinst i juni 2019.

Å andra sidan har Khabib Nurmagomedov dragit sig tillbaka från MMA-världen helt och hållet och det verkar som om han inte har några planer på att återvända. I sin senaste eskapad har “El Cuccy” attackerat Khabib Nurmagomedov med ett inlägg på hans Instagram-handtag. Fightern har laddat upp en video där de slåss i UFC-spelet med Ferguson som dominerar Nurmagomedov.

39-åringen rubricerade inlägget som “Heliga S**t glömde nästan vilken dag det var!!!” Låt TiramisuTuesdayze börja igen MF’as!!! -Champ -CSO- # F**kin’A *mack* Låt Ol’Fathead veta vilken dag det är Crew”

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av @TonyFergusonxt (@tonyfergusonxt)

Till alla som undrar vad som är fel med det inlägget och citaten. Nåväl, Ferguson gjorde narr av “The Eagle’s physique”. Team Khabib var dock snabb i sitt svar för att ge ett passande svar på Fergusons strävan. Usman Nurmagomedov tog till sitt Instagram-handtag för att lägga till ett foto av honom tillsammans med Khabib Nurmagomedov med en bildtext som löd “Alltid i form”.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Usman Nurmagomedov (@usman_nurmagomedov)

Det var ganska ovanligt att Ferguson plötsligt ropade ut Nurmagomedov. Så vad triggade fightern att göra ett sådant uttalande mot den tidigare lättviktsmästaren?

Anledning till Fergusons hårda replik om Nurmagomedov

Rykten har cirkulerat om att Ferguson möjligen tar sig till Dagestan. “El Cucuy” har en historia med regionens mest kända figur: Khabib Nurmagomedov. Om man ska lita på vinrankan kan den en gång orealiserade drömmen kanske ͏förvandlas till en samarbetsutbildning inom en snar framtid.

Tony Ferguson hoppade in på Instagram för att svara på några frågor från sina fans genom sina berättelser. En supporter nämnde: “Inte mycket just nu, El Cucuy. Det är bra att se att ryktena om att du är i Dagestan är falska.” Ferguson svarade med en hård kommentar. Fightern sa “Jag skulle aldrig träna med den där tjockisen. Ol’e Khabieber kan fortfarande äta en fet. Vet du vad, vad sägs om att han skulle äta bof ‘a’ dem. BOGO bish. Fortfarande min b**ch “29-1”. -Champ CSO-”

När Ferguson rensade ryktena har det blivit uppenbart att “El Cucuy” hyser sitt agg mot Khabib Nurmagomedov.

RELATED ARTICLES

Mest populär