Sunday, December 10, 2023
HemNFLTom Bradys sista spelslitna tröja såld för hela 1,2 miljoner dollar, slår...

Tom Bradys sista spelslitna tröja såld för hela 1,2 miljoner dollar, slår ännu ett rekord i NFL-legenden

Efter att ha gått i pension från NFL har GET, Tom Brady, anammat ett nytt kapitel i sitt liv och prioriterat hälsa och familj. Brady tar avstånd från stressen, inklusive hans elva år långa äktenskap med den brasilianska supermodellen Gisele Bündchen, och har njutit av olika aktiviteter som är i linje med hans passioner, som inkluderar tillfälligt engagemang i auktioner. Oavsett om det är att delta som budgivare eller att bli föremål för bud, har den sjufaldige Super Bowl-vinnaren varit i rubrikerna på båda håll.

Tio månader efter att den legendariske quarterbacken kom från en kort pensionering avslutades hans första säsong med ett rekord under 500 med en rungande 31-14 hemmaförlust mot Cowboys. Tröjan som Brady har på sig har blivit lika historisk som spelaren själv på senare tid.

Bradys tröja skriver historia på auktionen

Tom Bradys Tampa Bay Buccaneers-tröja, som bars i hans sista NFL-match, inbringade nyligen häpnadsväckande $1,4 miljoner på en Sotheby’s-auktion. Denna historiska tröja, som bars den 16 januari 2023, under NFC Wildcard Playoff-matchen mot Dallas Cowboys, symboliserar kulmen på Bradys extraordinära 22-åriga karriär. På den senaste auktionen inkluderade andra anmärkningsvärda tröjor Lewis Hamiltons 2013 Mercedes-Benz F1 W04 tröja, med en förväntad prisklass på $10 till $15 miljoner. Tom Brady fortsätter att sätta rekord i försäljning av varor, särskilt med sin historiska jerseyauktion.

2021, när han gick med i Tampa Bay Buccaneers, blev hans tröja den mest sålda för en NFL-spelare under de två veckorna fram till Super Bowl. Joe Montanas tidigare rekord på 1,2 miljoner dollar för den dyraste NFL-tröjan överträffades av Bradys tröja, som såldes för 1,4 miljoner dollar. Tröjans värde kunde ha fördubblats med ett Super Bowl-framträdande och tredubblats med en seger. Med Bradys pensionering under lågsäsongen i år har Patriots ställts inför mängder av svårigheter, med trycket på huvudtränaren Bill Belichick för att bevisa sig själv.

Hur har Belichick and the Patriots klarat sig utan Tom Brady?

Patriots nedgång sedan Tom Bradys avgång har flyttat berättelsen från att ge lika kredit till både tränaren Bill Belichick och spelarna till att lägga mer skuld på Belichick. Belichick står inför den sämsta starten i sin tränarkarriär med New England Patriots vid 2-8. Även om ett tränarbyte under säsongen är osannolikt, tyder rapporter på att slutet av Belichicks Patriots-period kan vara nära.

“Se That Pan Flip”: 46-åriga fittest Tom Brady byter växel från sin hälsosammaste avokadoglassdiet till att tillverka den ultimata grillade osten

Lagets rad nederlag har intensifierat kritiken av huvudtränaren, och nått en punkt där han kanske vill hoppa av också. Som ett sjätteomgångsval i 2000 NFL-draften överträffade Brady alla förväntningar och blev en av de största idrottarna i sporthistorien med sju Super Bowl-ringar och många rekord. Utöver tyget representerar tröjan gruset, beslutsamheten och briljansen som definierade Bradys ikoniska karriär.

“Se That Pan Flip”: 46-åriga fittest Tom Brady byter växel från sin hälsosammaste avokadoglassdiet till att tillverka den ultimata grillade osten

RELATED ARTICLES

Mest populär