Friday, December 1, 2023
HemBaseballTom Bradys ex-lagkamrat Rob Gronkowski krossar en marshmallow med ett bröd; ...

Tom Bradys ex-lagkamrat Rob Gronkowski krossar en marshmallow med ett bröd; MLB-fans bryter ut

Rob Gronkowski, som en gång var Tom Bradys lagkamrat, är en av de största tight ends som NFL någonsin har sett. Under en 11-årig karriär var Gronkowski en 5-faldig Pro Bowl-val och vann Super Bowl 5 gånger. Han har många NFL-rekord för sin position och är en del av NFL 100-årsjubileumsteamet. Noterbart, när han spelade för Bucs, knöt han mycket väl till Brady.

Gronkowski gick i pension 2019 och citerade dålig psykisk hälsa som en anledning. Gronkowski missade en säsong men kom tillbaka 2020 efter att hans rättigheter byttes ut. Han gick sedan i pension igen i juni i år. Trots att Rob Gronkowski har gått i pension från fotbollen vann han nyligen internet med overkliga färdigheter i baseboll.

Tom Bradys ex-lagkamrat Rob Gronkowski spelade baseboll i en stormarknad

Nyligen spelades Rob Gronkowski in när han spelade baseboll i en stormarknad. Den tidigare tight end slog med en limpa bröd medan kannan kastade marshmallows på honom. Videon går runt på sociala medier och har fått fansen att prata. I bakgrunden kan man till och med höra någon utropa, “Holy Smokes!” som Gronk träffar vad som såg ut som en supermarket league home run.

POV: Du går till affären för att hämta mjölk och Gronk håller på att krossa dingers.

🎥: Rob Gronkowski/TikTok pic.twitter.com/YXlvCi213N

— MLB (@MLB) 26 november 2022

MLB delad videon på deras officiella Twitter-konto och fansen har reagerat på Gronkowskis supermarket baseball. Reaktionerna är ganska roliga, eftersom fansen anser att Gronkowski borde prova för ligan.

Jag hoppas att någon fick det. Kommer vara värt mer än domarens #62!

— Michael 🇺🇲 (@Michael_in_NJ) 26 november 2022

Signera honom @Dodgers

— väska (@mookiebag) 26 november 2022

W pensionering lmao

— Chris.satt1409 (@Chris_Satt1409) 26 november 2022

Gronk är en duellsportidrottare 👀

— SNBets (@SNBets) 26 november 2022

Behöver fler Gronks på denna jord🤣 Jag avundas den där familjen för fan att de har kul.

— Taylor Redford (@taylor_r14work) 26 november 2022

Människorna som gick in i den stormarknaden fick uppleva en en gång i livet händelse. De såg Rob Gronkowski slå marshmallows ut ur parken med en limpa.

Sedan han gick i pension har det gått rykten om att Gronkowski kan komma ur sin pension och återförenas med Buccaneers den här säsongen. Och även om NFL-säsongen är mer än halvvägs gjord, är det fortfarande en möjlighet att Gronk passar upp igen.

Ingen vill utesluta möjligheten att den största tight end i NFL:s historia kommer tillbaka för att spela. Rob Gronkowski har fortfarande lite kvar i tanken och kan vara en ovärderlig tillgång för ett slutspelslag.

Vem kommer Gronkowski att spela för om han kommer tillbaka igen?

Även om Gronkowski kommer tillbaka från pensioneringen en andra gång, kan det vara med Tampa bay Buccaneers. Men det är högst osannolikt att han kommer tillbaka och spelar för något annat lag.

Gronkowski ser ut att ha haft en karriär inom baseboll om fotbollen inte hade fungerat. Tror du att Rob Gronkowski kunde ha spelat i MLB?

RELATED ARTICLES

Mest populär