Saturday, January 28, 2023
HemGolfTom Brady's Cheeky Message drar ett humoristiskt svar på sju ord från...

Tom Brady’s Cheeky Message drar ett humoristiskt svar på sju ord från Justin Thomas

Justin Thomas svarade nyligen Tom Brady, som gjorde en rolig men slug kommentar om deltagarna i den här säsongens “The Match”. Han gjorde sin ståndpunkt i frågan tillräckligt tydlig för att idrottsvärlden skulle kunna ta ledtrådar om hans inställning i frågan. Justin Thomas och Jordan Spieth vann nyligen “The Match” mot golfikonerna Tiger Woods och Rory McIlroy.

Justin Thomas är en av de mest kända golfarna. Han är bland PGA Tour-lojalisterna som offentligt har kritiserat den rivaliserande golfligan. Bortsett från sina obefläckade färdigheter med en golfklubba är den amerikanske proffsen känd för sin humor, och nyligen visade han upp samma sak med NFL-legenden Tom Brady.

Vad sa Tom Brady till Justin Thomas och andra som spelar “The Match”?

Tom Brady är en av få fotbollsspelare som aktivt förknippas med golfvärlden. Han har medverkat i de tidigare säsongerna av The Match. “The Match” är ett intressant format där kända spelare tävlar mot varandra för att hjälpa till att samla in pengar för att hantera sociala frågor.

DYK DYPARE

Brady spelade i den sjätte upplagan av The Match. Han samarbetade med Aaron Rodgers mot Josh Allen och Patrick Mahomes. Därför förväntades det nog att den berömde amerikanske quarterbacken skulle dela med sig av sina värdefulla åsikter i frågan.

I Matchens sjunde upplaga gick Jordan Spieth och Justin Thomas som segrare mot Tiger Woods och Phil Mickelson.

Tampa Bay Buccaneers stjärna var upphetsad över detsamma och delade en intressant tweet. Han skämtade om hur han förväntar sig att de berömda golfarna som spelar spelet ska köra 1v1s med fulla kuddar i nästa upplaga.

Justin Thomas var dock snabb med att göra sin ståndpunkt tydlig. Han gjorde det genom sitt 7-ords virala svar. JT sa“Jag stannar i min komfortzon TB!!”

Jag stannar i min komfortzon TB!!

— Justin Thomas (@JustinThomas34) 11 december 2022

Det är klart att det är mycket att förvänta sig av en golfare att köra 1v1s. Fotboll, som sport, kräver en extremt annorlunda uppsättning färdigheter än golf. Justin Thomas, för en, gjorde sin ståndpunkt i frågan tydlig.

Vad tjänade Spieth och Thomas efter att ha vunnit?

Enligt den etablerade historien från de tidigare säsongerna av The Match, fick vinnarna skryträtter, en känsla av filantropi, såväl som en enorm summa pengar.

Men den här säsongen hade de ingen tur trots allt. Även om summan av pengar som gick till att hjälpa orkanen Ians hjälpinsatser var enorm, gick spelarna bara därifrån med att skryta.

Spieth och Thomas vann mot Woods och McIlroy i säsongens upplaga och fick sitt namn i historien.

Vem tror du kommer att spela i nästa upplaga av The Match? Dela dina åsikter i kommentarsfältet nedan.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär