Wednesday, December 6, 2023
HemNFLTom Bradys 218-spelsserie bruten när Browns tar över Bucs i övertidsduell

Tom Bradys 218-spelsserie bruten när Browns tar över Bucs i övertidsduell

På söndagen led Tom Brady och Bucs en hjärtskärande förlust mot Cleveland Browns på övertid. Det var ett enormt bakslag för Bucs och deras chanser att kvalificera sig till slutspelet. Bortsett från det såg Brady också en av sina stora ränder bruten.

Noterbart var att Bucs var före matchen under nästan hela fjärde kvartalet. Browns gjorde dock ojämn match med bara 32 sekunder kvar av den ordinarie tiden, vilket tvingade matchen till övertid.

Tom Brady såg sin svit på 218 matcher bruten mot Browns

Under de föregående 218 matcherna hade Bradys lag alltid vunnit när det ledde av en touchdown i slutminuterna. Det ändrades dock i söndags mot Browns, eftersom de förlorade matchen trots att de ledde med 17-10 i slutminuterna.

I den tredje fjärdedelen hade Bucs en ledning med 17-10 och de höll den under fjärde kvartalet. Sedan gjorde Browns quarterback ett clutch-spel och kastade det till TE David Njoku för 12 yards och han gjorde en touchdown. Sedan gjorde de den extra poängen som oavgjort matchen och tvingade OT.

en hand för slipsen!!! 🤯 @David_Njoku80

📺: #TBvsCLE på FOX
📱: Streama på NFL+ https://t.co/yqrF3Gvffc pic.twitter.com/9NbqiH9s9n

— Cleveland Browns (@Browns) 27 november 2022

I OT var matchen på väg mot oavgjort tills Browns back Nick Chubb gjorde en snabb touchdown med 19 sekunder kvar av matchen. Därmed vann Browns matchen och avslutade Bradys imponerande svit på 218 matcher.

Brady and the Bucs faller under 0,500

Efter denna förlust har Bucs nu fallit under .500 med fem vinster och 6 förluster. Efter att ha vunnit två back-to-back-matcher mot Rams och Seahawks hade de en bye-vecka, vilket kunde ha påverkat deras momentum, eftersom de förlorade mot Browns i söndags.

Trots förlusten förändrades inte deras position i NFC South-tabellen, eftersom de förblev i första hand. För det andra, på tabellen, har Falcons också vunnit 5 matcher, men de har förlorat 7 hittills. Det ska bli intressant att se om Bucs lyckas ta sig igenom slutspelet trots att de har förlorat rekord.

Å andra sidan har Brady visat exceptionell form under andra halvan av säsongen på ett personligt plan. I matcherna mot Browns kastade han 246 yards för 2 touchdowns. Trots sina bästa ansträngningar kunde hans lag inte hålla fast vid ledningen.

RELATED ARTICLES

Mest populär