Sunday, December 10, 2023
HemNFLTom Brady uppmanades att undvika återförening med Bill Belichick, New England Patriots

Tom Brady uppmanades att undvika återförening med Bill Belichick, New England Patriots

Tom Brady spelar för närvarande sin sista säsong för Bucs, eftersom han kommer att bli en fri agent efter säsongens slut. Dessutom cirkulerade det massor av rykten om att Brady skulle återvända till New England Patriots och återförenas med sin tidigare tränare, Bill Belichick. Men många fans uppmanade honom att lägga av efter säsongens slut. Nu uttryckte även tidigare NBA-spelaren Jay Williams samma känsla.

Speciellt är att Jeff Howe från Athletic nyligen postade en artikel som föreslog en möjlig återkomst för den sjufaldige Super Bowl-vinnaren. Förutom detta föreslog Howe också några andra möjliga destinationer för Brady, vilket också blev ett hett diskussionsämne.

Jay Williams vill att Tom Brady ska gå i pension

Under en ESPN-show nyligen gjorde Jay Williams sin ståndpunkt tydlig om att Brady återvänder till Patriots. “Jag skulle hellre se Tom Brady gå i pension än att se honom tillbaka på Patriots… Jag vill inte se honom få stryk och tas av planen i en vagn,” sa Williams om Brady.

Sedan hade Williams en het debatt med andra experter, Max Kellerman och Keyshawn Johnson, om Brady och Belichick. Enligt Williams kommer Belichick att uppskatta Brady om han bestämmer sig för att återvända till New England.

“Tom Brady vann ett chip utan Bill Belichick. Bill Belichick har en slutspelsvinst utan Tom Brady. Om det ledde till flera slutspelsvinster skulle Bill Belichick förmodligen ha en fördel med Tom Brady som återvänder, sa Williams vidare.

Noterbart är att Brady och Belichicks duo började sin resa tillbaka 2000, som slutade 2019. Under sin tid med Patriots vann de 6 Super Bowl-titlar tillsammans och blev den mest framgångsrika quarterback-tränarduon i NFL:s historia. Förutom 6 Super Bowls vann de även 17 divisionstitlar och 9 AFC-titlar.

Många tror att Belichick vann dessa titlar på grund av Brady, och andra tror att Brady inte skulle ha blivit så framgångsrik utan Belichick. Men en majoritet av människor tror att de behövde varandra för att lyckas på högsta nivå.

Brady skulle kunna gå till några andra lag också

Förutom Patriots är Las Vegas Raiders också en av de troliga destinationerna för Brady efter säsongen 2022-23. Noterbart är att Brady har ett bra förhållande med huvudtränaren Josh McDaniels. Han var även TB12:s offensiva koordinator i Patriots lag.

Förutom Raiders kunde han också återvända till 49ers, hans hemstad. Just nu sprids ryktena om att han ska till Patriots som en löpeld.

Vart tror du att Brady tar vägen nästa säsong? Låt oss veta i kommentarerna.

RELATED ARTICLES

Mest populär