Thursday, November 30, 2023
HemNFLTom Brady uppfyller den livslånga drömmen om en 7-årig med sällsynt sjukdom...

Tom Brady uppfyller den livslånga drömmen om en 7-årig med sällsynt sjukdom i en hjärtlig gest

Tom Brady är bra på fotboll och uppfylla önskningar. Han uppfyllde önskan från alla invånare i New England och gav dem sex Super Bowl-mästerskap. Tom Terrific kom sedan till soliga Florida och presenterade Tampa-invånarna med sitt andra franchisemästerskap. Brady gick dock ett steg längre, nyligen, och förändrade en 7-årings liv för alltid.

Colorado bosatt, Dorian Hernandez, gick emot alla konstigheter för att rota för Tom Brady. Att komma från ett Broncos-hushåll var detta ingen lätt bedrift. Dorian lider av en sällsynt neurologisk störning som kallas leukodystrofi. Detta leder till nedsatt tal, rörelse, hörsel och syn. Dorian är ganska välkänd i sitt samhälle efter att Denver 7 – Denver Channel gjorde ett avsnitt om den inspirerande ynglingen.

DYK DYPARE

Dorian hade drömt om att se sitt favoritlag, Tampa Bay Buccaneers, spela en dag. Och när Special Olympics skickade hans fall till ‘Dream on 3’ blev Dorians möte med Tom Brady verklighet. Hernandez gjorde resan till Tampa Bay med sin familj och Buccaneers QB gjorde det värt sin tid.

Dorian råkade bevittna en vintage Tom Brady-comeback

Dorian och hans familj älskade strandresan till Florida. Men höjdpunkten på resan var säkert resan till Raymond James Stadium. Och pojke, har Dorian tur! Det unga Brady-fanet bevittnade en TB12-comeback genom tiderna. Brady fullbordade sin 69:e karriärs spelvinnande körning i sista minuten-vinsten mot Los Angeles Rams.

Familjen Hernandez fick en rundtur i träningsanläggningarna, där den femfaldiga Super Bowl MVP var där för att hälsa på lilla Dorian. Tom Brady umgicks med sin argaste supporter, Dorian, och lät det bredaste leendet. Brady spelade till och med catch med Dorians bröder. Sammantaget var det en dag att minnas för 7-åringen som fick en speciell fotboll signerad av hela Tampa Bay Buccaneers-listan och en speciell Tom Brady-tårta.

SE BERÄTTELSE: Den här blonda bomben vill inte ha Tom Brady för sina pengar utan för hans arbetsmoral

Hela Dorians familj är Denver Broncos-fans. Mamma Andria Hernandez var dock lika förtjust över hela resan efter att ha träffat GET i rutnätet. “Han var så trevlig, så avslappnad. Och det var verkligen fantastiskt, säger hon. Tom Brady möter New Orleans Saints efter att ha förlorat sin senaste match mot Cleveland Browns. Och TB12 kan säkert räkna med Dorians stöd för säsongen.

RELATED ARTICLES

Mest populär