Thursday, November 30, 2023
HemNFLTom Brady sammanfattar sitt mantra för en 23 år lång karriär och...

Tom Brady sammanfattar sitt mantra för en 23 år lång karriär och skiljer sig från alla andra genom ett hemligt vapen

Tom Brady är kanske det mest kända ansiktet i NFL. Med sju Super Bowl-titlar i sitt namn har Brady överträffat rekord och skrivit om historien om denna sport vid ett flertal tillfällen. Quarterbacken är för närvarande inne på sin 23:e säsong med ligan. Så vad är det som håller honom igång?

Trots den medelmåttiga säsongen har förlorade matcher inte dämpat quarterbackens humör. I det senaste avsnittet av sin podcast berättade Brady om olika aspekter av hans tankeprocess under den här säsongen.

Tom Brady och fotboll borde vara synonymt

Det är omöjligt att missa hur mycket Tom Brady älskar fotboll. Från passionen i rösten trots att han har haft en dålig säsong, till hans potentiella planer efter pensioneringen som sportuppläsare, är Brady och fotboll nästan oskiljaktiga. Även om quarterbacken har varit formidabel tidigare, har den här säsongen visat mycket tecken på hans tidigare dominans.

DYK DYPARE

Tampa Bay Buccaneers ligger för närvarande på 5-6. Men TB12 förnekar inte deras inkonsekvens. Quarterbacken tar på sig skulden för sina misstag. Buccaneers offensiv är en stor del av deras medelmåttighet den här säsongen. Lyckligtvis för Bucs har NFC South som helhet en hemsk säsong. Detta betyder, trots deras inkonsekventa körning, Bucs är det bästa valet från ett dåligt presterande parti.

Om Bucs lyckas hobbla sig in i slutspelet skulle ingen vara lyckligare än deras quarterback. Med hans egna ord, “det finns inte mycket glädje i att förlora.” Den 45-årige quarterbacken har inte gett någon indikation på önskan om att gå i pension, särskilt efter årets nedgång i prestation. I det senaste avsnittet av hans podcast, “Let’s Go!” Brady talade om en rad ämnen. En kraftfull linje gör det mycket uppenbart att quarterbacken potentiellt är här för att stanna så länge det är fysiskt möjligt. I ett samtal med Jim Gray sa Brady, “Titta, att förlora är svårt för oss alla, men jag skulle hellre förlora och spela än att inte spela alls.” TB12 försåg inte bara NFL World med ett citatvärdigt uttalande utan cementerade också det faktum att han kommer att stanna kvar ett tag.

RELATED ARTICLES

Mest populär