Thursday, November 30, 2023
HemNFLTom Brady och Bucs Face Acid Test som begåvad DT som "Skrämmer...

Tom Brady och Bucs Face Acid Test som begåvad DT som “Skrämmer många OL” tillagd till skadelistan – Sportprat

Tampa Bay Buccaneers försvar har hållit fast vid en trend att tillåta motståndet att komma tillbaka in i matcherna nyligen. De skulle vilja ändra på det i framtida matcher. Men Tom Brady och Co. kan hamna i ett syratest i vecka 13 eftersom de kan förlora ett offensivt vapen som “skräcker många OLs”.

Defensiv tackling Akiem Hicks har hittat till Bucs skadelista med en rapporterad fotskada.

Akiem Hicks skada

Akiem Hicks är ett stort namn i Buccaneers försvarslinje. Enligt Bucs försvarsledare Devin White, “skrämmer Hicks många offensiva linjemän med sitt uppträdande”. Men när vecka 13 möter New Orleans Saints närmar sig, kan Bucs behöva göra det med sitt mest skrämmande defensiva vapen.

Enligt nya rapporter tränade inte den defensiva tacklingen med laget på fredagen. Tampa har lagt till honom i skaderapporten för ett fotproblem. Med Saints-drabbningen bara några dagar bort, kanske han inte kan ta sig tillbaka till planen i tid.

Bucs defensiva tackling Akiem Hicks, som missade nästan två månader med en fotskada tidigare den här säsongen, tränade inte idag och har lagts till i skaderapporten med en fotskada.

— Greg Auman (@gregauman) 2 december 2022

Hicks missade nästan två månader den här säsongen på grund av en fotskada. Även om det inte är tydligt att det är samma skada som har förvärrats, ger den tidigare längden av hans skada fram ett skrämmande förslag för Tom Bradys team.

Tom Brady står inför ett syratest

Akiem Hicks-skadan har lagt till de redan växande problemen med laget. Deras säsong har inte gått så smidigt som folk förväntat sig. Laget har bara vunnit fem matcher av de 11 de har tagit planen den här säsongen. Buccaneers försvar har särskilt utsatts för granskning.

De ligger sjua i ligan för totalt antal tillåtna poäng under säsongen. Det är ett anständigt resultat. Men de har låtit motståndarlagen komma tillbaka till matcherna sent, mestadels i fjärde kvartalet. Det hände nästan mot Seattle Seahawks i München förra månaden. Seahawks fick 13 poäng i den fjärde kvarten av matchen. Mot Baltimore Ravens gav Bucs bort 24 poäng i andra halvlek. Och alla såg dem kapitulera mot Cleveland Browns. Så om de tar fältet mot Saints utan Hicks, då är det ett syratest för Tom Brady och Bucs. Brady jagar karriärens åttonde Super Bowl-ring och hans säsong hänger i balans.

Bucs är i toppen av NFC South, men Atlanta Falcons andas ner i nacken för divisionstiteln. Den goda nyheten är att Buccaneers har ett spel i handen över sig. Kan de få det att räknas?

RELATED ARTICLES

Mest populär