Wednesday, December 6, 2023
HemNFLTom Brady kan potentiellt återförenas med Rob Gronkowski för "One Last Dance"...

Tom Brady kan potentiellt återförenas med Rob Gronkowski för “One Last Dance” när en överraskande landningsplats dyker upp för den legendariska duon

Tom Brady och Bucs uthärdar en blandad säsong för tillfället och kan mycket väl missa slutspelet den här säsongen. Noterbart är att detta är Bradys sista säsong med Tampa Bay-sidan, eftersom han inte har skrivit på igen med dem och kommer att vara en fri agent efter säsongens slut.

Om Brady bestämmer sig för att spela igen säsongen 2023 kan ett särskilt lag vara en landningsplats för honom. Inte bara Brady, utan hans bästa vän och tidigare lagkamrat Rob Gronkowski kunde också ansluta sig till honom i hans nya lag.

Tom Brady och Rob Gronkowski har ett potentiellt lag som ställs upp för dem under säsongen 2023

Enligt Mike Sando från Athletic kan Raiders vara en potentiell landningsplats för Brady efter säsongen 2022-23. Anmärkningsvärt är att den nuvarande huvudtränaren för Raiders är Josh McDaniels, som var New England Patriots tidigare offensiva koordinator och arbetade med Brady under en lång tid; Enligt rapporter är de verkligen nära varandra.

Sando sa: “Tom Brady är fortfarande en av de bästa quarterbackarna i spelet och kommer att ha alternativ nästa säsong om han bestämmer sig för att fortsätta spela… Kan han återförenas med Josh McDaniels i Las Vegas? Kunde han avsluta sin karriär med San Francisco 49ers, som han rotade för som barn? Var skulle Buccaneers passa in i ett beslut? Så många frågor. Inte många svar i detta tidiga skede.”

Mike Tannenbaum från ESPN tror också att Raiders kan rikta sig mot Brady under lågsäsongen. Tidigare hade Raiders möjlighet att värva både Brady och Rob Gronkowski tillsammans, enligt UFC:s president Dana White. Den tidigare huvudtränaren för Raiders, Jon Gruden, lät det dock inte hända.

Tidigare i en intervju frågade Gronkowski White om den potentiella affären till Las Vegas. Som svar sa White, “Jag arbetade för att få ihop den affären för att Brady och Gronk skulle komma till Raiders, och det var nästan en klar affär… Och i sista minuten sprängde Gruden affären och sa att han inte gjorde det. vill ha honom och helvetet bröt löst, man.”

Enligt White letade Brady redan efter hus i Las Vegas. White trodde att Raiders kunde ha vunnit Super Bowl säsongen 2020-21; istället fick Bucs både Brady och Gronkowski och vann Super Bowl.

Trots ryktena kommer det att bli tufft för Raiders att värva Brady, eftersom de redan har skrivit på QB Derek Carr på ett treårigt avtal. Dessutom kommer Brady med största sannolikhet att leta efter ett Super Bowl-vinnande lag, vilket Raiders för närvarande inte är, eftersom de har 4-7 vinst-förlustrekord under den här säsongen.

Å andra sidan erbjuder många lag Gronkowski, aka Gronk, en chans att återvända till NFL, inklusive Eagles. Tidigare har Gronk pratat om att spela med endast en quarterback, alltså Tom Brady. Så det ska bli intressant att se deras nästa lag säsongen 2023. Annars kan vi potentiellt se dem återförenas som analytiker på Fox Sports.

RELATED ARTICLES

Mest populär