Friday, February 3, 2023
HemNFLTom Brady går ner i minnesbanan från en svunnen tid som aldrig...

Tom Brady går ner i minnesbanan från en svunnen tid som aldrig kommer tillbaka: “Jag tänker alltid på mig själv …”

Tom Brady har hävdats av många. Till en början var han Michigans utvalda son när han spelade collegeboll för University of Michigan. Han antogs sedan av New England som en av de mest underskattade upptäckterna genom tiderna. Och nu har Tampa Bay gjort anspråk på stjärnbacken. Brady delade dock med sig av några av sina minnen från det förflutna om detta team.

Stjärnbacken är hemma i Golden State. Brady växte upp i Kalifornien och gick på gymnasiet. Inför matchen med 49ers delade quarterbacken sina känslor och känslor inför att spela mot lagen han växte upp med att titta på.

Tom Brady: Cali-ungen

Tom Brady har haft många hem. Men en plats stämmer överens med hans barndom och det är Kalifornien. Inför sitt spel med San Fransico 49ers pratade Brady med pressen om sina känslor och känslor för att spela mot laget han idealiserade när han växte upp.

För närvarande rider Brady och hans Tampa Bay Buccaneers på toppen av att slå sina rivaler. Även om vinsten mot Saints kan ha varit knapp, är quarterbacken säker på sina chanser mot 49ers. Men en nivå av nostalgi har kommit in när Brady återvänder till sin gamla trampa. Som barn var Brady ett stort fan av Joe Montana och 49ers. Quarterbacken deltog i vanliga matcher på Candlestick Park och såg till och med en Super Bowl-match vid 4 års ålder. Han nämnde hur 49ers var hans inspiration för fotboll. Han uttryckte sina tankar om att spela mot hans barndoms idollag.

Bradys ord mot 49ers

Brady berättade förtjust om sina minnen på Candlestick Park. Quarterbacken nämnde hur hans familj skulle ha fyra biljetter till 49ers matcher och att han vanligtvis åkte med sina föräldrar och en av sina systrar. Han berättade om den nostalgiska känslan av hemkomst han kände när han fortsatte att spela på Candlestick. Han sa, “Jag betraktar mig alltid som ett Kalifornien-barn och växte upp med att uppenbarligen älska Joe Montana och Steve Young och gick på 49ers-matcherna, det var därför jag blev kär i fotboll.”

Brady nämnde sin djupa, känslomässiga koppling till laget och till staden. Med hans återkomst till planen i San Fransico kommer det att bli intressant att se hur det går för Bucs. Ungen från Kalifornien kommer tillbaka igen för att spela sin idols lag. Frågan är kommer hans lag att vinna denna avgörande match?

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär