Sunday, February 25, 2024
HemNBATom Brady flyttar över, Charles Barkley hittar en ny crush som är...

Tom Brady flyttar över, Charles Barkley hittar en ny crush som är avgörande för hans NFL-drömmar

Charles Barkley avslöjade nyligen att han är kär i Detroit Lions-laget och anledningen är något mer än deras imponerande körning hittills den här säsongen. Barkleys kärlek till Tom Brady är välkänd eftersom NBA-veteranen aldrig har missat ett tillfälle att erkänna att NFL-legenden är hans man crush.

Det verkar dock som om Bradys regeringstid är över eftersom Sir Charles nyligen öppnade upp om sin nya manförälskelse. Lions huvudtränare Dan Campbell har ersatt Brady som Barkleys man crush. Barkley sa: “Jag har blivit kär i Detroit Lions. Jag är förälskad i Dan Campbell. Jag vet ingenting om Dan Campbell men jag är som att jag vill spela.”

Sir Charles har tidigare uttalat att han inte är den största fotbollsfantasten, men han har viss erfarenhet av sporten. Han sa: “Jag spelade fotboll en dag. Jag vill spela för Dan Campbell.” Coach Campbell förtjänar säkert allt beröm som kommer i hans väg, även från någon som inte är särskilt förtjust i sporten.

23 oktober 2022; Arlington, Texas, USA; Detroit Lions huvudtränare Dan Campbell reagerar under fjärde kvartalet mot Dallas Cowboys på AT&T Stadium. Obligatorisk kredit: Kevin Jairaj-USA IDAG Sport | Reuters

Väl medveten om det faktum att hans samtal med skådespelaren och komikern Keegan-Michael Key i King Charles-showen som Sir Charles och Gayle King var värd höll på att tappa reda på, sa Barkley: “Jag är ett enormt fan av ditt. Trots din framgång… Jag kan inte fatta att jag pratar med dig om de jävla Detroit Lions. Av alla frågor jag vill ställa.” Key är född i Michigan så det är bara rimligt att Lions senaste dominans tas upp i diskussion med honom. Key stödde Barkleys val av frågor, särskilt de om Lions.

Charles Barkley låter all in på Dan Campbell och Detroit Lions pic.twitter.com/nJkDnG45LR

— Awful Announcing (@awfulannouncing) 25 januari 2024

Charles Barkley slår på sin man crush

När det gäller hans tidigare crush på Tom Brady har Barkley pratat mycket om det tidigare. Han sa: “Jag tittar honom i ögonen och jag sa: ‘Fan, du är en vacker man.” Det var vad jag tänkte för mig själv, och jag blev så generad att jag började vända på huvudet för att prata med honom”. Medan världen fokuserar mer på Bradys hjältemod på planen, brukade Sir Charles vara vilse i hans ögon.

Läs mer: “Han är ingen Tom Brady men han är en vacker man”: Charles Barkley bekänner sin “Man Crush”

“Jag förstår varför han gjorde dem touchdowns eftersom försvaret kommer att titta på hans ögon, de blir fascinerade. Den där Tom Brady, han är en vacker man. Han är också en trevlig kille, men jag kan inte se honom i ögonen igen”, tillade han. Det ska bli intressant att veta hur Brady tycker om att bli ersatt av tränaren Campbell som Charles Barkleys man crush.

Inlägget Tom Brady Move Over, Charles Barkley Finds New Crush Who Is Crucial to His NFL Dreams dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär