Wednesday, December 6, 2023
HemNFLTom Brady avslöjar intensiv träning och galen hängivenhet som han har lagt...

Tom Brady avslöjar intensiv träning och galen hängivenhet som han har lagt fram under en ännu inte givande säsong – Sportprat

Tom Brady har spelat på toppnivå i mer än två decennier. Denna livslängd kräver att man tar hand om kroppen. Och det finns ingen bättre än han i frågan.

Brady har mött kritik den här säsongen för att ha missat träning med Tampa Bay Buccaneers. Och säsongen har inte varit så givande. Inför matchen mot New Orleans Saints avslöjar Brady den intensiva träningen han har använt i år.

Intensiv träning

Buccaneers kommer efter ett hjärtskärande nederlag i vecka 12. Deras kamp mot New Orleans Saints vecka 13 är avgörande för deras säsongs öde. På presskonferensen före matchen frågade reportrarna Bucs-stjärnan Tom Brady om hur mycket förberedelser han lagt för säsongen som inte har gått så bra för dem.

– Jag tycker att jag har gjort en hel del i år. Jag har tränat mycket i år och har inte missat många dagar att kasta. Men du vet, ta vecka för vecka. Försök bara att röra på dig och håll dig aktiv och håll dig skarp. Se om jag kan spela så bra jag kan”, svarade Brady.

Brady är redan i mitten av fyrtiotalet, men han har tagit hand om sin kropp för att hålla så här länge på elitnivå. Och det engagemang han fortfarande visar är varför han är den bästa spelaren i sporten.

En inte så givande säsong

Tom Bradys hängivenhet blir ännu viktigare för Buccaneers eftersom de inte har haft den säsong som de förväntade sig. Laget har bara vunnit fem matcher fram till vecka 12 och deras säsong är fortfarande i balans. De har kämpat både i offensiven och försvaret. Förseelsen har misslyckats med att döda motståndarna när de har chansen. Och försvaret har kommit under lupp för att ha släppt in några sena poäng.

Brady själv har haft en hyfsad säsong hittills individuellt. Den legendariska QB har kastat 3 051 yards den här säsongen. Han har försökt totalt 470 pass och har 311 avslut. När det gäller touchdowns har Brady 14 av dessa den här säsongen. Motståndarnas försvar har bara snappat upp två av hans passningar, en ligabäst för en QB den här säsongen.

Bucs är på toppen av NFC South divisionstabellen, men de har inte mycket marginal för fel. Den sista sträckan av ordinarie är extremt viktig för deras öde i år. Och Bradys arbetsmoral kan bara vara katalysatorn för att avsluta den ordinarie säsongen på topp och ställa upp sig bra för eftersäsongen. Kan de gå hela vägen?

RELATED ARTICLES

Mest populär