Wednesday, February 1, 2023
HemNFL"Titta vem Lamar kastar på": Debatt om varför Lamar Jackson inte kan...

“Titta vem Lamar kastar på”: Debatt om varför Lamar Jackson inte kan övervinna Joe Burrow, Josh Allen och Patrick Mahomes kommer till passande slutsats

Lamar Jackson är pivoten för hela Baltimore Ravens anfall. Och han gör ett bra jobb med franchisen. Men frågan är, kommer han att komma ur skuggan av sådana som Joe Burrow, Josh Allen eller Patrick Mahomes? Detta har varit orsaken till många debatter i NFL-världen.

En sådan debatt kom till en passande slutsats när en ESPN-sändare gav sin syn på varför det inte kommer att hända. Inte minst med Jackson som spelar tillsammans med den nuvarande Ravens offensiven.

En passande avslutning på Lamar Jackson-debatten

Efter att Ravens knappt besegrade Denver Broncos i vecka 13 utan Lamar Jackson, avslutade ESPN-värden Mike Greenberg en debatt om sin situation med franchisen på ett passande sätt. När han talade på “Get Up”, en morgon NFL som han är värd på nätverket, berättade han för paneldeltagarna varför Jackson aldrig kan överträffa sådana som Josh Allen eller Pattrick Mahomes.

“Men i slutet av dagen är frustration lätt att förstå. Titta vem Burrow kastar till. Titta vem Allen kastar till, se vem Mahomes kastar till. Och se vem Lamar kastar till, sa Greenberg.

“Titta vem Burrow kastar till. Titta vem Allen kastar till. Titta vem Mahomes kastar till. Och se nu vem Lamar kastar till.”pic.twitter.com/W9nUHsS2SV

— Sarah Ellison (@sgellison) 6 december 2022

Greenberg hävdade också att Ravens TE Mark Andrews är den enda spelaren med Jackson som skulle starta på något annat lag i hela AFC. Så för honom kan QB inte göra det med Ravens. Jackson är inne på det sista året av sitt kontrakt med Ravens och kommer att vara en fri agent i slutet av säsongen. Men Ravens kanske måste klara sig utan honom, åtminstone i några veckor, eftersom dåliga nyheter dök upp kring honom efter Broncos-vinsten.

Jacksons oro för skador

Lamar Jackson fullföljde inte matchen mot Broncos. Han lämnade mycket tidigt i matchen med en knäskada i söndags. Och även om Ravens vann oavsett, kanske de måste göra det igen utan honom nästa vecka. Han har enligt uppgift drabbats av en stukad PCL som kan hålla honom ute i 1-3 veckor.

“Det kommer att ta ett antal dagar till veckor. Vi får se. Vi får se om han kan åka tillbaka den här veckan. Om inte, kommer det att vara någon gång efter det inom kort, säger Ravens huvudtränare John Harbaugh.

Backup QB Tyler Huntley kommer att vara ett alternativ att ersättare om Jackson inte spelar nästa vecka. Jackson har varit den främsta kontaktpunkten för Ravens framgångar den här säsongen. Han har kastat 17 touchdown-passningar och 2 242 yards. Hans signalrop har drivit Ravens till toppen av AFC North. Hur långt kan han ta Ravens den här säsongen? Och kommer han att stanna i Baltimore efter säsongens slut?

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär