Monday, December 11, 2023
HemBasketball"Titta så stora Shaqs händer är": 7'1 jätten Shaquille O'Neal får ett...

“Titta så stora Shaqs händer är”: 7’1 jätten Shaquille O’Neal får ett Cheetos-paket i “familjstorlek” att se ut som om det är gjorda för barn

Shaquille O’Neal, ofta kallad “The Big Aristotle”, är känd för sin stora storlek. Shaq tar allt på hakan när han ibland ägnar sig åt självironisk humor för att ge fansen en trevlig stund. O’Neal var alltid känd för sina stora händer, som fansen skulle minnas, den typ av händer som bollen bara skulle fästa på. I det senaste avsnittet “The Big Podcast” hånade medvärden och vännen Anthony Adams Shaqs enorma händer.

Anthony ‘Spice’ Adams bestämde sig för att håna sin kära vän när kameran zoomade in på Shaq med ett av hans favoritsnacks.

Krydda på Shaquille O’Neal

The Big Aristoteles händer är kända för att vara enorma, med en längd på 10,5” och ett spann på 12”, som lätt kan hantera en basketboll som en liten frukt. Adams bestämde sig dock för att trolla sin kollega när Shaq höll en påse Cheetos i handen.

“Det är en väska i familjestorlek, håll upp den igen”, sa Adams. Han tillade vidare “Håll upp Cheetos igen, det är en väska i familjestorlek. Titta så stora Shaqs händer är.”

Den store Aristoteles nämnde sin förkärlek för snacks och höll därför upp påsen med Cheetos. Det är inte första gången legenden blev hånad för sina händer. För ett tag sedan bestämde sig Shaquille O’Neal för att replikera Kawhi Leonard med två flaskor i ena handen, och det som följde kändes som ett skrattspår.

“Det kommer att bli ett meme.” 😂@SHAQ tog Kawhi vattenflaska utmaningen till en ny nivå. pic.twitter.com/wznZpa7FQi

— NBA på TNT (@NBAonTNT) 15 januari 2021

Det finns gott om incidenter som upprepar Shaqs enorma storlek, och många av dem har slutat som memes på sociala medier. Han höll en gång upp en kycklingvinge i “Hot Ones” och fansen undrade hur många jätten skulle behöva för att bli mätt.

Shaq på TNT

Los Angeles Lakers-legendens första minne kommer alltid att vara en ståtlig figur på basketplanen. Hans närvaro på planen var redan en engångssituation för motståndarna. Shaqs dominans tillsammans med sin lagkamrat och mångårige vän Kobe Bryant hjälpte Lakers att vinna NBA-mästerskapet tre gånger på trav. Han har dock gått vidare sedan dess.

Den 7-fots jätten bestämde sig för att förlänga sitt kontrakt med ‘Inside the NBA’ på TNT nyligen. Legenden och hans tre andra kollegor har skrivit på ett långtidskontrakt som besättningen är mycket extatiska över. Charles Barkley nämnde hur hela gänget är mycket “som bröder”.

The Big Shaq Podcast är också en del av TNT som startade 2015 och har vuxit i popularitet under sju år.

RELATED ARTICLES

Mest populär