Friday, December 8, 2023
HemNFLTitta - Patrick Mahomes går med i Manning Cast-värdarna Peyton och Eli...

Titta – Patrick Mahomes går med i Manning Cast-värdarna Peyton och Eli med ett sexordigt meddelande som kan bryta internet

Kansas City Chiefs har verkligen bibehållit ett berömvärt rekord den här säsongen. De har för närvarande 7-2 när deras nästa match mot Philadelphia Eagles närmar sig. Eftersom deras hejdå-vecka nyligen slutade, verkar QB Patrick Mahomes vara på jakt efter att ta ännu en dominerande prestation för sin sida. Mitt i detta fick han en speciell inbjudan i unik stil till Manning Cast-podden.

Fotbollsspelaren sågs pryda värdarna Peyton och Eli Manning med sin närvaro ännu en gång. Men den här gången, även innan han kom till showen, var det sättet Peyton Manning förlängde inbjudan till honom som fångade uppmärksamheten hos onlinepubliken runtomkring.

Peytons lekfulla tolkning får ett ja från Patrick Mahomes

Strax innan Chiefs efterlängtade match mot Eagles var det något som fångade allas uppmärksamhet. Omaha Productions publicerade allt om det på sitt X-konto, med bildtexter och sa: “Peyton kommer att ta det som ett ja, @PatrickMahomes.” I den engagerande videon fick NFL-legendaren Peyton Manning vad han humoristiskt betraktar som en bekräftelse från Chiefs quarterback Mahomes.

Interaktionen mellan de två var fylld av lättsam skämt och det kom efter att Manning lekfullt frågade om Mahomes skulle vilja komma till Mannings podcast ‘ManningCast’. Han sa, “Hej lyssna, förlåt för samtalet tidigt på morgonen men jag ville se om du vill vara gäst på ‘ManningCast’.”

Till detta hade Mahomes ett intressant svar och sa: “Du vaknade fel m*therf**ker!” Senare föreslog Manning att QB skulle ringa tillbaka och svara på denna fråga. Men Super Bowl-vinnaren svarade snabbt: “Jag är här.” Medan videon slutade med att han upprepade orden flera gånger, kom fotbollsspelaren med i avsnittet under Broncos vs Bills Monday Night Game. Nyligen var detta dock inte första gången Mannings var inblandad i ett lekfullt skämt.

Manning och Bryans lekfulla jabbar lyser upp CMA Awards

På CMA Awards var Peyton Manning och Luke Bryan värdar för showen. Tillsammans förde de humor och stjärnkraft till Bridgestone Arena i Nashville. Mitt i glitterna kunde de inte motstå att beröra surret kring Taylor Swift och Travis Kelces förhållande. Bryan skämtade om deras frånvaro och föreslog humoristiskt att de var de föredragna värdarna.

“The Guy on the Chiefs”: Dave Portnoy lyfter fram Taylor Swifts tillgivna kärlek efter offentligt upprop i Buenos Aires

Skämtet fortsatte när Manning på ett skickligt sätt kontrasterade Swifts förmåga att sälja ut arenor med New York Jets prestation, vilket framkallade skratt och en kvick replik från Bryan. Jets, som fick nys om detta, svarade lekfullt på sociala medier och visade upp en fullsatt MetLife Stadium. Vad tycker du om Mannings personlighet utanför planen? Låt oss veta dina tankar i kommentarsfältet nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär