Saturday, December 2, 2023
HemNBA"Titta på vad vi gjorde": Namnfallande Shaquille O'Neal och LeBron James, Grammy-vinnare...

“Titta på vad vi gjorde”: Namnfallande Shaquille O’Neal och LeBron James, Grammy-vinnare avslöjar varför han gillar sitt favoritlag i NBA

1992 sålde den här producenten mixtapes och arbetade som Orlando Magic ball boy när Shaquille O’Neal gick med i laget. Tre decennier senare är de två goda vänner och mångmiljonbelopp. Faktum är att idag är 2020 års Grammy Award-vinnare vän med sådana som Lionel Messi och Lakers-stjärnan LeBron James. Han är ett enormt fan av sitt hemstadslag. Både på och utanför banan har DJ:n alltid stöttat franchisen.

Presentatören av podcasten Club Shay Shay, trefaldiga Super Bowl-mästaren Shannon Sharpe, frågade musikproducenten om varför han avgudar de trefaldiga mästarna. förmedlade sakkunnigt sin kärlek och beundran för franchisen och skälen till hans starka känslor.

Vän till Shaquille O’Neal uttrycker sin passion för Miami Heat

När DJ Khaled i en tidigare intervju förhördes om hans tankar kring LeBrons val att komma till South Beach 2010, kommenterade producenten: ”Han är ett geni; det är Miami.”

Den 10-faldiga Grammy-nominerade hävdar att det är lätt att välja Miami Heat eftersom det är den mest fantastiska staden med en fantastisk kultur. Några av de bästa spelarna i sporthistorien spelade för den 35-åriga franchisen.

DJ Khaled nämnde några av de lysande namnen som skulle passa för Miami, “Från Tim Hardaway till Shaq, King James till Ray Allen, D-Wade. D-Wade är på väg att vara i Hall of Fame.” Tja, det här avsnittet av Club Shay Shay sändes igår men filmades i juli. Dwyane Wade valdes in i augusti.

Intressant nog hade den 47-årige producenten för mycket att säga om franchisens gudfader, Pat Riley. “Vårt lag se vad vi gjorde i år, se vad vi gjorde förra året. Vi har alltid varit tveksamma men Pat Riley och vår tränare, de vet hur man tar spelare från en superstjärna och bildar ett helt lag runt en superstjärna för att skapa nya superstjärnor.”

DJ Khaled beskrev hur Miami Heat, trots flera utmaningar och tvivel från allmänheten, har framstått som ett av de mest välmående NBA-lagen under de senaste slutspelen.

DJ Khaled försökte pitcha Heat till Damian Lillard

Efter att Damian Lillard sades ha uttryckt intresse för att gå med i Miami Heat, sa DJ Khaled på podcasten att att gå med i Heat skulle vara det perfekta valet för honom om han ville ha en ring eftersom han kanske skulle tjäna tre eller fyra efter att ha spelat för dem.

Han kan också vinna ringar för sitt tidigare lag efter att ha spelat för Miami Heat, precis som LeBron James gjorde efter att ha lämnat Miami för att återvända till Cleveland Cavaliers och vinna en ring där.

Eftersom Lillard bad om att bli utbytt i somras var det ingen hemlighet att han ville spela i Miami. Så småningom överförde Portland Trail Blazers honom till Miamis Eastern Conference-rivaler.

Trots hans förtjusande pitch till Dame, måste DJ Khaled och alla Heat-fans hoppas att deras lag återigen kan övervinna Milwaukee Bucks och deras nya point guard.

RELATED ARTICLES

Mest populär