Saturday, January 28, 2023
HemBasketballTitta på: Tempers Flare Down the Stretch as Jazz Steal the Win...

Titta på: Tempers Flare Down the Stretch as Jazz Steal the Win vs Warriors in the Absence of Stephen Curry

Golden State Warriors var ute efter att komma tillbaka på rätt spår efter att de förlorade sin senaste match mot Indiana Pacers på sin hemmaplan. Warriors reste till Salt Lake City för att möta Utah Jazz innan de återvände hem för en match mot Boston Celtics. De såg ut att ta ner Utah, ett lag som bara ligger en plats över dem i Western Conference-tabellen.

Warriors hade två av sina viktigaste spelare och tre av sina startande utanför rotationen för matchen mot Jazz. Noterbart var Stephen Curry utesluten på grund av ömhet i hans vänstra fotled.

Spelarna var redo att kasta händer i incidenten under Warriors vs Jazz-spelet

Draymond Green blev utesluten på grund av åtstramning av vänster höft och Andrew Wiggins passade inte för matchen på grund av en skada i ljumsken. Så, all den offensiva bördan kom ner till Klay Thompson och Jordan Poole.

Men matchen mellan de två lagen blev ganska upphettad eftersom funktionärerna var tvungna att kliva in. Under den sista minuten av fjärde kvartalet hamnade Jordan Clarkson och Jonathan Kuminga i en handgemäng. Spelare från båda lagen fick snabbt kliva in och separera de två innan det blev mer fult.

Bråk bryter ut mellan Jonathan Kuminga och Jordan Clarkson 👀pic.twitter.com/stlbShF8kB

— 𝙏𝙖𝙡𝙠𝙞𝙣’ 𝙉𝘽𝘼 (@_Talkin_NBA) 8 december 2022

Clarkson var helt upprörd efter pjäsen. Han fortsatte att gå mot Kuminga när han hölls av sin Warriors-lagkamrat, vilket troligen höll honom borta från ett tekniskt regelbrott.

En bra sak för Warriors på kvällen var att Klay Thompson var frisk och redo att spela. Men så bra som Thompson är, så räckte han inte till slut för att Warriors skulle ta ner Utah Jazz. Och det var där lagets sjätte man, Jordan Poole, kom in.

Jordan Poole håller Warriors flytande i frånvaro av Stephen Curry

Utan tvekan har Poole haft en tår sedan början av den här säsongen. Han har gjort mål i buntar från bänken den här säsongen. Även om han utan tvekan har varit lite inkonsekvent, har Pooles offensiva resultat fortfarande hållit Golden State Warriors flytande. Speciellt när lagets startande tar lite ledigt på bänken.

Och det här spelet var inget mindre än Pooles vanliga prestation. Trots frånvaron av Stephen Curry och Draymond Green ledde Poole laget i poäng när Warriors fortsatte att slåss mot Jazz.

Men deras ansträngningar var förgäves när Utah Jazz letade efter en seger i matchens sista sekunder, och avslutade natten med en 124-123 vinst över Warriors. Stephen Curry och co. ligger nu på 10:e plats i Western Conference med ett rekord på 13-13 för säsongen.

Tror du att Warriors kommer ta sig till slutspelet den här säsongen? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär