Wednesday, February 28, 2024
HemTennisTitta på: "Simply Shocked" Venus Williams släpper en ovärderlig reaktion på syster...

Titta på: “Simply Shocked” Venus Williams släpper en ovärderlig reaktion på syster Serenas dubbla heroics

Venus och Serena Williams systerliga band var också tydligt i deras partnerskap på banan under många turneringar. Samtidigt som de samlade 14 grand slam-titlar tillsammans, har de amerikanska tennissuperstjärnorna levererat några fascinerande prestationer på banan. Venus påminner om sina tidigare dubbelmatcher tillsammans med sin yngre syster och släppte nyligen en ovärderlig reaktion i sin senaste video.

Från Australian Open till US Open har Williams-systrarna vunnit alla fyra Grand Slams samtidigt som de har ett imponerande 14-0-rekord i sina mästerskapsdubbelmatcher. Så det var ingen överraskning att Venus nyligen blev förbluffad efter att ha sett en av deras dubbelmatcher i deras stora hemmaturnering i New York.

“Jag kunde inte tro vilket bra dubbellag vi var….”- Venus Williams reagerar på sin tidigare dubbelmatch med sin syster Serena

I den senaste videon på sin YouTube-kanal gav den amerikanska tennisikonen sin ärliga uppfattning om US Open-dubbelmatchen 1997 med sin yngre syster. Hon sa, “Vi kommer att göra den här riktigt coola reaktionsvideon om Serena och jag som spelar dubbel i US Open, och när jag såg videon blev jag helt enkelt chockad, jag kunde inte tro vilket bra dubbellag vi var jag tittade på. det och jag var som “Vad…?”

Eftersom hon var “helt enkelt chockad” efter att ha sett deras US Open-match, stämplade Venus också Serena och henne själv som “partners och mästare i dubbel”. Den 5-faldiga singelmästaren i Wimbledon sa: “Så jag tänkte att det skulle vara en rolig reaktionsvideo att göra så att du kan se min reaktion på att gilla vårt underbara förflutna som partners och mästare i dubbel.”

LÄS MER- Tennisskönhet Paula Badosas djärva och modiga foto gnistor fräsande reaktioner från pojkvän, Coco Gauff och Aryna Sabalenka

Vad tycker du om den amerikanska tennislegendens reaktionsvideo på hennes tidigare dubbelspel med sin yngre syster? Låt oss veta i kommentarsfältet.

Inlägget Titta på: ‘Simply Shocked’ Venus Williams släpper en ovärderlig reaktion på syster Serenas dubbla heroics dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär