Friday, December 8, 2023
HemOlympicsTitta på: Lojala Nebraska Huskers-fans gör sina röster hörda i bortamatch med...

Titta på: Lojala Nebraska Huskers-fans gör sina röster hörda i bortamatch med åskande sånger

Nebraska Huskers volleybolllag är på gång. Med sin första direkta titelvinst i Big Ten Volleyboll på 7 år är de röda tröjorna på moln nio. De har fortfarande två matcher på vägen och kommer att försöka avsluta grundserien med ett perfekt rekord. Huskers kommer att möta Wisconsin Badgers denna fredag. Medan grävlingarna har gått igenom en svår patch de senaste veckorna, kommer Huskers att behöva dra åt bältet för att se till att deras fiender inte förstör deras goda tider.

Även om Nebraskas kvinnliga volleybollag utan tvekan gör krusningar med 27 segrar under sin ordinarie säsong, har deras fans varit mer än en del av resan. Fansens orubbliga stöd har varit en del av lagets framgångar i både hemma- och bortamatcher och ett kort klipp från Huskers vs Hawkeyes visar ännu en gång hur deras fans står stadigt bakom “Big Reds”.

Huskers fans gör sin del

Huskers gjorde ett rent svep mot Iowa Hawkeyes för att vinna sin första Big Ten-titel med ett obesegrat rekord sedan 2016. Under matchen var förväntan på vinsten stor och fansen gjorde sina känslor tydliga. I ett X-inlägg av det officiella Big Ten Volleyball-handtaget hörs fansen egga Huskers när de tog sig igenom tre set med raka vinster.

Huskers-fansen kan höra skandera “Go Big Red!”, med Nebraska-laget som leder Hawkeyes med 2-0. Hawks kämpade på varje set och lyckades aldrig komma ikapp sina motståndare då Huskers återigen bevisade sin förmåga denna säsong.

I augusti i år satte Huskers ett deltagarrekord under sin match mot Omaha Mavericks. Memorial Stadium var fullsatt till brädden med 92 003 personer på läktaren. Det tidigare besöksrekordet för en NCAA volleybollmatch var drygt 17 000. Förståeligt nog är Huskers-fansen mer än redo för att ge moraliskt stöd för att hålla dessa energinivåer höga.

Huskers ser ut att avsluta säsongen på hög nivå

Medan Huskers har avslutat en sju år lång torrperiod genom att vinna Big Ten-titeln, ser deras framtid också ganska ljus ut. Cox Mill Highs Ryan Hunter har gett sitt ord att gå med i Big Reds 2025 efter hennes resa till Devaney Center (The Bob) för månader sedan. Hunters otroliga prestation har hjälpt hennes skola att sluta tvåa i North Carolina Divisional Rankings.

Med två återstående matcher kommer Huskers se till att se till att deras ordinarie säsong behöver ett perfekt resultat på 20-0. De röda har ett fantastiskt resultat på 27-0 den här säsongen och än så länge verkar ingenting kunna dämpa deras svindlande.

Titta på: Astonishing Moment Nebraska Huskers Volleyboll hävdar Big Ten Championship efter 7-årig torka

RELATED ARTICLES

Mest populär