Friday, February 3, 2023
HemeSports"Titta på hur stor den här grejen är" - Streamer ger liv...

“Titta på hur stor den här grejen är” – Streamer ger liv åt världens största tangentbord av Glarses som skulle kräva flytt av soffor att installera

Ju större desto bättre är ett talesätt som är vettigt var som helst. Tja, mest. Att reflektera det ordspråket är en skapelse här som vi inte behöver, men som definitivt är en som vi förtjänar. En skapare vid namn Glarses som är känd i samhället för att göra unika anpassade tangentbord, har skapat världens största tangentbord.

Nu har han skrivit på sin kanal att det i grunden är en komedikanal förklädd till en teknisk kanal, och ändå har det engagemang som han visar mot sina tekniska projekt just kulminerat till detta nya fenomen.

Ett tangentbord av gigantiska proportioner tillverkat av Glarses väcker stor uppmärksamhet

Twitter-användare och streamer BTMC skickade nyligen ut en tweet till internet med en bild på honom poserar med ett tangentbord som tog hela hans bordsutrymme. Hans tweet löd: “TACK FÖR ATT ATT MIG LÅTTE SPELA PÅ VÄRLDENS STÖRSTA TANGENTBORD”. Nu visste alla att detta enorma tangentbord var en skapelse av tekniska hjärnan Glares.

BTMC är en populär Osu-streamer och hans visning av detta tangentbord för sina fans fick verkligen draghjälp. Så BTMC följde den tweeten med en video där han bara blåstes av storleken på den. I videon kan han ses överupphetsad när han säger, “Titta på hur stor den här saken är. Den är enorm! Vi fick verkligen den här inställningen, på typ 40 minuter eller något skit. Jag var tvungen att gilla, dra ut det där utrymmet, den där tomma väggen som jag var tvungen att klora ut. Jag förstörde den här mannens rum. Glasses rum är förstört på grund av det här projektet.”

Han fortsätter sedan med att visa tangentbordet från ovanifrån. Tangentbordet är mycket större än ditt genomsnittliga tangentbord. Det är en fråga om storlek och sedan är det frågan om hur praktiskt det är att använda.

BTMC försökte sedan också spela några spel på den och var ganska imponerad av hur det fungerade.

Folk vill nu se denna uppfinning användas

Människor över hela Twitter har olika reaktioner på det här tangentbordet. Vissa säger att den inte är lika stor, medan andra säger att de skulle älska att se någon spela Valorant med detta överdimensionerade tangentbord.

Världens största tangentbord har officiellt byggts LOL

Ett 6400 % tangentbord 😂 pic.twitter.com/NQvwGCuCWp

— Jake Lucky (@JakeSucky) 11 december 2022

Snälla streama lite mod på detta 😂

— 6Foot4Honda (@6Foot4Honda) 11 december 2022

Errr nej: https://t.co/2SVty5ntD8

— Min-Liang Tan (@minliangtan) 12 december 2022

tänk dig att du skriver fel i ett ord och måste springa till andra sidan av rummet för att slå backsteg

— chcherry 🌸 (@dreamycherries) 11 december 2022

👀 mina armar är för korta för det. Holyyyy shit.

— Crip (@CripTheShroom) 12 december 2022

Vi kommer att behöva världens största mus nu

— Adrian (@Adrianxguzman) 11 december 2022

Vad är dina tankar om detta enorma speltangentbord? Dela dina tankar om detta mästerverk i kommentarerna nedan.

SE DETTA NU- De mest följda kvinnliga streamarna på Twitch

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär