Wednesday, December 6, 2023
HemNFL"Titta på dessa barn": sällsynta bilder av Patrick Mahomes, Travis Kelce och...

“Titta på dessa barn”: sällsynta bilder av Patrick Mahomes, Travis Kelce och andra chefslagkamrater långt innan de draftade Stuns sociala medier

Kansas City Chiefs är ett av de mest underhållande lagen i NFL just nu. Quarterbacken Patrick Mahomes och tighten Travis Kelce är ganska explosiva i offensiven, vilket är huvudorsaken bakom deras underhållande fotboll. Intressant nog spelade båda dessa spelare hela sin NFL-karriär hittills för Kansas Chiefs efter att ha blivit draftade av franchisen.

Medan Mahomes är ganska ung, är Kelce 33 år gammal nu. Innan deras NFL-draft såg de ganska annorlunda ut; det kommer att vara svårt för någon att känna igen dem. Från den perioden har deras utseende förändrats en hel del.

NFL-fans häpnade efter att ha tittat på de gamla bilderna av Patrick Mahomes, Travis Kelce och andra

Även om deras utseende och personligheter förändrades, fanns bilden från dessa tidiga dagar kvar på internet. Några av dessa bilder var riktigt roliga. Förutom Mahomes och Kelce visade den 24-åriga bredbandsmottagaren Mecole Hardman Jr. också sina pre-NFL-utkastbilder. Ta en titt på de bilderna.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av Kansas City Chiefs (@chiefsavenue)

Efter att ha sett dessa bilder, postade fansen några roliga kommentarer, som ett fan sa: “Titta på de där bebisarna.” Medan ett fan kallade dem bebisar, kallade ett annat fan de bilderna bedårande. En annan Instagram-användare skämtade om att Kelce såg ut som en sedan länge förlorad Backstreet Boys. Ett annat fan kunde först inte känna igen Mahomes, eftersom han var tvungen att göra en detaljerad analys. Ytterligare ett fan gjorde narr av Mahomes frisyr. En annan användare föreslog: “Behöver Kelce för att gå ut för fantasy.”

DYK DYPARE

Säkert att säga, fansen hade roligt när de analyserade de gamla bilderna på Mahomes och Kelce och andra Chiefs-spelare. Det är värt att notera att Chiefs draftade Kelce redan 2013 i omgång 3. Sedan valde de Mahomes i 2017 års NFL-draft i första omgången.

Sedan de gick med i Chiefs har båda blivit riktiga fanfavoriter; de har också blivit riktiga franchisespelare. Kelce har presterat bra för Kansas-laget sedan draften; hans prestation nådde dock sin topp när Mahomes kom till laget 2017. Under den första säsongen startade inte Mahomes för Chiefs, vilket ändrades 2018, då han blev en starter. Redan nästa säsong nådde de Super Bowl-finalen, vilket var deras första framträdande på 50 år.

I Super Bowl slog de 49ers för att vinna ringen, och Mahomes vann Super Bowl MVP-utmärkelsen. Under säsongen 2022-23 blickar Chiefs efter ännu en Super Bowl-titel. Trots att de har defensiva problem, bär Mahomes och Kelce sitt anfall. Många experter tror att de är favoriterna att nå Super Bowl i år och till och med vinna den.

RELATED ARTICLES

Mest populär