Tuesday, February 27, 2024
HemNFLTitta på: Derrick Henry delar känslomässiga känslor till sina fans och lagkamrater...

Titta på: Derrick Henry delar känslomässiga känslor till sina fans och lagkamrater mitt i karriäruppdateringen

Titans back Derrick Henry vinkade adjö åt sidan efter Jaguars uppgörelse. Den fyrfaldige Pro Bowler blev synonym med franchisen och blev deras ansikte utåt för hans arbete både på och utanför planen. Men precis som alla fantastiska saker har Henrys tid kommit till ett slut i Tennessee.

Amerikas favoritvideo idag

RB:s 4-åriga kontrakt löper ut i slutet av grundserien, och om man ser tillbaka på det – det var en av de största investeringarna som laget någonsin gjort. Efter Titans exit kommer Henry att vara en fri agent. Och med tanke på hans siffror under de senaste 8 åren kommer RB att välkomnas på vilken sida som helst som har råd med honom.

Titans Derrick Henry-era avslutas med en 153-yard TD-skärm

Henrys sista prestation för Titans satte sina spår i NFL. Hans 153 rusande yards och 1 touchdown tog honom till 1167 yards (2:a) och 12 TDs (2:a) för säsongen och kastade Jaguars ur slutspelet. Men efter en stor uppvisning kom ett sorgligt ögonblick, då Henry meddelade sin tidigare informerade avgång. Han tackade också fansen och kallade sin tid med franchisen “de bästa 8 åren i mitt liv” som sitt farväl.

Henry skrev på en 4-årig, $50 miljoner kontraktsförlängning med franchisen 2020, sex månader efter att han utsågs till sin första Pro Bowl. Sedan dess har RB vunnit en Pro Bowl för varje år i sitt kontrakt, förutom för den skadetyngda säsongen 2021. Han utsågs till sin fjärde Pro Bowl förra veckan och lämnar franchisen som deras enda 4-faldiga Pro Bowler någonsin.

Henry kommer att bli en fri agent i början av lågsäsongen. Och med tanke på hans NFL-nummer borde den 30-årige RB inte ha svårt att hitta sin nästa destination.

Henry i antal och potentiella destinationer

Henry har blivit utsedd i totalt 4 Pro Bowls i sin karriär, med start 2019. Han var en 2020 Pro Bowler samt pristagaren av AP Offensive Player of the Year. RB:s säsong 2021 avbröts på grund av en skada i vecka 8 medan han ledde ligan med 937 yards och 10 touchdowns. När han kom tillbaka lade Henry till ytterligare två Pro Bowls till sitt namn.

2020 slutade Henry på 5:e plats genom alla tiders rushing för en säsong med 2027 yards och 17 touchdowns. Han blev också bara den 8:e spelaren i NFL:s historia att passera 2000-yardstrecket. Hans karriär totalt på 9307 yards för 1999 bär och 92 touchdowns rankar honom som den aktiva rusande ledaren i ligan, och 38:e högsta genom tiderna.

NFL 2023 har inte varit bra för den senaste säsongens toppers, och både den regerande mästaren Chiefs och tvåan Eagles har sett en sen kollaps. Intressant nog har båda deras misslyckanden något att göra med brottet, särskilt Chiefs. Men den ligaledande pass-rushern är nu tillgänglig som en gratis agent för dem på marknaden.

Skulle Henry göra ett bra samarbete med Isiah Pacheco för Mahomes? Eller kommer han att fungera bättre under Jalen Hurts, tillsammans med D’Andre Swift? Berätta för oss i kommentarerna vad som skulle vara ett bättre val för RB om båda lagen skulle närma sig honom!

RELATED ARTICLES

Mest populär