Wednesday, February 28, 2024
HemBoxingTitta på: Alongside His Wife, före detta världsmästaren Amir Khan knyter an...

Titta på: Alongside His Wife, före detta världsmästaren Amir Khan knyter an till Jason Statham, Andrew Garfield och andra kändisar på Röda havets filmfestival

Vid Röda havets internationella filmfestival avslutningskväll i Jeddah, Saudiarabien, före detta professionell boxare Amir Khan, 36, dök upp med sin fru, Faryal Makhdoom. Paret poserade charmigt arm i arm vid det glamorösa evenemanget. Trots den senaste tidens kontroverser som involverade fuskskandaler såg Amir stilig ut i en elegant helsvart kostym när han och hans fru prydde den röda mattan.

Amerikas favoritvideo idag

Filmfestivalen vänder sig till filmentusiaster, filmskapare och det världsomspännande filmsamhället. Deltagarna har möjlighet att förhandsgranska kommande storfilmer innan deras biopremiär. Här sågs den före detta boxaren klicka på bilder med flera kändisar från hela världen som hade anlänt för att delta på filmfestivalen. Vad gjorde en boxare på en filmfestival undrar du? och vilka kändisar träffade Khan?

Amir Khan möter filmens stjärnor

“King” Khan har haft lite erfarenhet av att vara framför kameror. Han vågade sig ut i okänt vatten när han spelade huvudrollen i den 17:e säsongen av ITV, “I’m a Celebrity…Get Me Out of Here!” Med sin senaste utflykt såg Khan till att låta fansen ta en titt på festivalen när han lade upp flera bilder på sin Instagram. Ett av klippen av honom med sin fru hade texten “Tack för att du fick mig på @redseafilm #redseafilmfestival #jeddah.”

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Amir Khan (@amirkingkhan)

Vid evenemanget såg Khan till att posera med några av de välkända enheterna från den stora skärmens värld. Han träffade Henry Golding, känd för sin roll i Crazy Rich Asians. “Amazing Spiderman”-skådespelaren, Andrew Garfield, var också närvarande och klickade på en bild med Khan. Eftersom Garfield inte har en närvaro på Instagram, taggade Khan honom humoristiskt som “Spiderman”. Alia Bhatt, den indiska skådespelerskan som nyligen gjorde sin Hollywood-debut med “Heart of Stone” deltog i evenemanget och klickade på en bild med Khan. Mer än något annat väckte Khans framträdande med sin fru många kommentarer. Låt oss se varför.

Amir Khans ursäkt efter fuskrykten

Khan bad om ursäkt till sin fru, Faryal Makhdoom, och erkände sin otrohet och engagerade sig i olämplig kommunikation med en annan kvinna. Uttrycker ånger, boxaren har åtagit sig att genomgå terapi för att säkerställa absolut trohet. Rapporter antydde att paret, på randen av sitt 10-årsjubileum, hade separerat på grund av den här senaste fuskskandalen.

Gift i en överdådig New York-ceremoni 2013, deras förhållande har ställts inför tidigare utmaningar med anklagelser om att Amir deltar i explicita konversationer med andra kvinnor. Paret, föräldrar till tre barn, delar just nu sin tid mellan bostäder i Dubai och England. Dessutom sägs det att Faryal överväger framtiden för deras decennielånga äktenskap.

När Khan kämpar för att hålla ihop sitt äktenskap, gör allt möjligt, till och med väljer terapi för att bli en bättre partner, är framtiden oviss. Vad tror du blir resultatet?

RELATED ARTICLES

Mest populär