Sunday, December 10, 2023
HemBoxingTITTA: Jake Paul hoppar av helikoptern i Insane Stunt

TITTA: Jake Paul hoppar av helikoptern i Insane Stunt

Jake Paul har alla anledningar att njuta av sin tid. Jo, han gör det. Efter att ha tagit en kort paus från sin boxningskarriär njuter den Ohio-baserade infödingen i naturens vildmark. Han går längs stränderna, hoppar av helikoptern och skuggövar sina skott på en grönskande landsbygd.

Han delade en glimt av det på Instagram. I bildtexten nämnde den filosofiske Paulus, “Livet ska levas någonstans mellan ordning och kaos.”

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Jake Paul (@jakepaul)

6-0-boxaren är klart säker på sina förmågor. Han vann mot UFC-storen Anderson Silva i vad som kallades den tuffaste kampen i hans karriär. Detta höjde hans moral, och han debuterade för WWE i Dubai tillsammans med sin äldre bror, Logan Paul.

Därefter tog han på en expedition för att ge sig själv lite tid borta från rampljuset och kaoset. Som ett resultat valde han en vacker plats. Bilderna han delade på sociala medier visar att Paul på en resort.

Där han utförde ett helikopterstunt. ‘The Problem Child’ älskar äventyr och spänning från utseendet.

På bilden fångades Paul när han hoppade av helikoptern i havsvattnet. Han delade videoklippet av det på sin Instagram-berättelse. I gula shorts tog Paul ett djupdyk i vattnet.

Det är inte första gången Paul fångade göra detta. Innan detta dök han i havet från en yacht.

Vad händer härnäst för Jake Paul?

I en nyligen tweet berättade Paul om sin nästa utflykt. Han kommer med största sannolikhet att återvända till ringen i februari nästa år. Han bekräftade inte sin motståndare och plats, men han har delat en lista med tre namn han skulle vilja slåss mot.

Listan inkluderar UFC-megastjärnan Conor McGregor, Canelo Alvarez och Tyson Fury.

Visst är det väldigt stora namn för Paul. Nu skulle det vara intressant att se hur de skulle svara på Pauls förslag.

Vad tycker du om Pauls stunt? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär