Friday, December 1, 2023
HemBoxingTimmar före kampen skriver Adrien Broner ner ett treordsmeddelande för Shakur Stevenson

Timmar före kampen skriver Adrien Broner ner ett treordsmeddelande för Shakur Stevenson

Shakur Stevenson är bara några ögonblick ifrån att kliva in i ringen med Edwin Delos Santos för en kamp som kommer att bevittna framväxten av den nya WBC lättviktsmästaren i sporten. Vid det tillfället, innan matchen inleddes i Las Vegas, före detta världsmästare i fyra divisioner Adrien Broner erbjöd Shakur sitt stöd.

Medan Santos nyligen förolämpade Shakur genom att stämpla honom “Shakira Tweetson”, trodde Broner att Stevenson var en av de “dåligaste fighters” som till och med kunde sätta obesegrade WBA Lightweight-titelinnehavare Gervonta Davis i en fix. I det här sammanhanget, i hopp om att Shakur skulle vinna en titel i endast sin andra kamp på 135 lbs där Davis slåss, uppmuntrade Broner den förstnämndes anda.

Adrien Broner hoppas att Shakur Stevenson kommer att ha en lättviktstitel inför en potentiell sammandrabbning med Gervonta Davis

Under det senaste förflutna underhöll Broner idén om att Shakur skulle slås mot Davis. Med tanke på att han har tränat med både Shakur och ‘Tank’ kände Broner att det skulle bli en minnesvärd match om duon någonsin delade ringen. Medan han kände att “Tank” fortfarande skulle lyckas vinna, sa Broner att Shakurs talang var annorlunda och att han därefter skulle ge “Tank” “hans tuffaste match” någonsin i boxning. I det här sammanhanget, när Shakur nu mötte Edwin Santos med WBC Lightweight-titeln på spel, hoppades Broner att 26-åringen skulle vinna den innan han mötte Davis.

Som ett resultat delade “The Problem”, som kommer tillbaka med Don Kings boxningsextravaganza den 2 december, på Instagram, i en av hans berättelser, ett foto på sig själv med Shakur. “Låt oss gå till jobbet,” skrev han. Samtidigt som Broner önskade Stevenson seger inför en potentiell kamp med Davis, är det värt att notera att Edwin gjorde anspråk på både “Tank” och Devin Haney var före Sahkur.

Edwin tycker att Shakur inte är lika komplett som “Tank” eller Haney

I en intervju nyligen uteslöt Edwin Stevenson från sin lista över kompletta fighters. Även om han berömde Davis och Haney, kallade han Stevenson ofullständig. På samma sätt, när han talade om de tre fighters, sa Santos: “För mig skulle jag säga Gervonta Davis. På grund av kvaliteten på boxningen han har och hans slagkraft. Men jag skulle också vara nöjd med att säga, Devin Haney.”

“Haney har bättre boxningsförmåga än Shakur. Han har makt och allt. Han är komplett, sa Santos. Med det sagt, vad tycker du om Adrien Broners stöd till Shakur? Känner du att Shakur kommer att besegra Edwin? Dessutom, skulle du vilja se Shakur vs Davis? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär