Monday, December 4, 2023
HemMLBTimmar efter Ronald Acuna Jr.s stora vinst förvärvar Atlanta Braves Star Reliever...

Timmar efter Ronald Acuna Jr.s stora vinst förvärvar Atlanta Braves Star Reliever Aaron Bummer i en 6-spelares affär

Handlingen under lågsäsong är intressant att titta på. När tiden för att knyta vissa lösa trådar har kommit, gör Atlanta Braves det bästa av denna situation. Det har kommit flera rapporter från källor inklusive MLB.com om att Braves kommer att göra några steg för att stärka sina rotationer. Får det effekt?

Slutligen finns det några branschnyheter om hur Braves har tagit itu med sin avsikt att stärka sin rotation. Atlanta har tidigare uttryckt att de hoppas kunna vinna ytterligare en World Series. Men för det kommer de att behöva stöd efter sina två första starter, och de sökte så småningom stödet från marknaden för fria agenter några timmar efter att ha firat 2023 NL – MVP, Ronald Acuna. Men vilken timing!

Atlanta Braves Big Move

@JeffPassan lade upp en tweet för ett tag sedan och delade detaljer om handeln. Atlanta Braves verkar ha fått en ny vänsterspelare i en 6-spelares affär. Tweeten sa: “Modiga tar emot: vänsterhänt avlossare Aaron Bummer, under klubbkontroll till och med 2026”. Det är ett ganska stort drag för Braves.

RELATED ARTICLES

Mest populär