Wednesday, February 28, 2024
HemBasketballTimmar efter LeBron James Trade-förtydligande, väcker Rich Paul misstankar med Knicks Move

Timmar efter LeBron James Trade-förtydligande, väcker Rich Paul misstankar med Knicks Move

New York Knicks, trots sin initiala benägenhet att upprätthålla stabilitet i listan, stod inför begränsningar på handelsmarknaden fram till deadline på grund av spänningar med maktagenten och LeBron James nära vän, Rich Paul. Den senaste utvecklingen indikerar dock en lösning mellan de två enheterna från och med fredag. Tidigare hade Paul’s Klutch Sports visat motvilja mot att samarbeta med Knicks, och undvikit spelare associerade med franchisen. VD:n uttryckte dock en vilja att ompröva om ett möte tog upp hans oro.

Denna nyvunna förståelse underlättar inte bara saker för Knicks utan väcker också nya spekulationer. Klutch Sports representerar anmärkningsvärda talanger som Zach LaVine, Dejounte Murray och Malcolm Brogdon – potentiella handelstillgångar för Knicks. Mitt i dessa möjligheter vimlar basketvärlden av rykten om att LeBron James potentiellt kommer att skiljas från Los Angeles Lakers. Tidpunkten för Pauls möte lägger till intriger och antyder en potentiell seismisk förändring i ligan.

Med Knicks-Klutch återvändsgränd som bakgrund – som vi har rapporterat om tidigare – träffades teamet och Rich Paul idag och “saker hashades ut”, sa en källa till The Post. Fokusera nu på att gå framåt med bättre relation.

— Stefan Bondy (@SbondyNBA) 2 februari 2024

Medan Paul, som en erfaren proffs, inte skulle ha hindrat några affärer, kunde friktion mellan de två ha fungerat som potentiella landminor. Ett exempel på detta är Cam Reddish, som Paul representerade under sin Knicks-uppdrag 2022-2023. I slutet av Reddishs NY-uppdrag fann han sig helt borttagen från Knicks rotation. Nu när lugnet råder mellan dem surrar fansen av spänning över LeBron James-berättelsen.

Läs mer – LeBron James är “Möda mycket mer än (Michael) Jordan var” vid 39 år gammal, hävdar före detta NBA-mästare

Fansen har blandade reaktioner på LeBron James spekulationer

@papi_kevo_ slösade inte bort tid på att lyfta fram den senaste utvecklingen, vilket satte tvivel på möjligheten av en LeBron James-handel. Oavsett vilket utstrålade fansen att James kan komma att utnyttja sin spelaroption nästa år för MSG.

Varför känner jag att det här sätter upp Lebron som kommer till Knicks nästa år

— Kevin Zwicker (@papi_kevo_) 2 februari 2024

För att lägga till intrigen analyserade @slothmanifesto timingen, vilket tyder på att den sista veckan av deadline för handel kan väcka några överraskningar i ligan.

en vecka före handelsdeadline är intressant tajming

— SM (@slothmanifesto) 2 februari 2024

I en ESPN-intervju nyligen sa Rich Paul med eftertryck att James inte skulle bytas den här säsongen. Beväpnad med denna försäkran ifrågasatte @ce2argarcia Knicks chanser att säkra kungen.

Knicks-fansen tror att de kan få Lebron

— Pmount (@ce2argarcia) 2 februari 2024

@Wonka24Willy uttryckte en brinnande önskan att se James vara kvar i sin nuvarande tröja och uppmanade NBA-fans att inte associera James med Rich Pauls förhandlingar med Knicks.

Snälla håll Lebron borta, jag tigger

— knicks cook (@Wonka24Willy) 2 februari 2024

@hopefulmetsfan inser den potentiella spelförändrande effekten av att ha James på sin lista, och @hopefulmetsfan kunde inte motstå att dela med sig av en återgivning av James i en New York Knicks-tröja.

Här går vi pic.twitter.com/cDIfBvDBtF

— kap (@hopefulmetsfan) 2 februari 2024

Den uppskattade analytikern Stephen A Smith gick med i kören av fans och kastade också sin röst in i mixen. I sin show ‘First Take’ uttryckte Smith en önskan om att se LeBron James i den ikoniska Knicks-orange och beskrev karriärens milstolpar som James potentiellt skulle kunna uppnå i den pulserande miljön i New York.

Han tog det ett steg längre och lyfte också fram de outnyttjade affärsmöjligheter som kan vänta LeBron i Big Apple.

Inlägget Timmar efter LeBron James Trade Clarification, Rich Paul Raises Suspicions With Knicks Move dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär