Saturday, December 9, 2023
HemNBATimmar efter kontroversiell förlust mot värme, skickar LeBron James ett meddelande med...

Timmar efter kontroversiell förlust mot värme, skickar LeBron James ett meddelande med fyra ord till Miami

Los Angeles Lakers led ännu ett nederlag i går kväll i händerna på LeBron James gamla lag, Miami Heat. King James hade ännu en fantastisk prestation och gjorde 30 poäng i matchen. Men hans poängutbrott var inte tillräckligt för att stoppa Jimmy Butler och Co. från att vinna. Matchen gick ner till tråden och Lakers förlorade med 107-108.

Efter matchen klagade Lakers till NBA-ligans kontor över flera missade samtal från tjänstemännen som de tyckte borde ha gått deras väg. Timmar efter den kontroversiella förlusten skickade LeBron James ett meddelande på fyra ord till Miami.

LeBron James meddelande till sitt tidigare lag

Även om matchen mellan Lakers och Heat slutade i kontrovers, hindrade det inte LeBron James från att visa lite kärlek till sitt tidigare lag. “Hem borta från hemma! Älskar er alla Miami.” King James skrev på sin Instagram-story. LeBron spelade i Miami från 2010 till 2014 och ledde dem till två mästerskap i fyra finaler.

LeBron James fick bara 4 försök till frikast i måndagens match. Lakers trodde att King James blev fälld många gånger när han körde till korgen, men tjänstemännen blåste inte i visselpipan till hans fördel. Lakers delade flera videor med LeBrons NBA-ligakontor som potentiellt kunde bli utsatta för misshandel i gårkvällens match. Men NBA kom ut med ett uttalande att alla samtal som gjordes under de sista två minuterna av föregående natts Lakers-Heat-match var korrekta, och domarna missade inte något samtal. King James svarade på NBA:s uttalande på X: “Spelet är inte vunnet eller förlorat under de senaste 2 minuterna! Om du känner till spelet händer saker under 1:an, 2:an. 3:e och första 10 min av 4:e som har STOR inverkan på resultaten.”

Kan Lakers studsa tillbaka från den kontroversiella förlusten?

Lakers kommer att möta Houston Rockets i nästa match. De hoppas kunna studsa tillbaka från den kontroversiella förlusten mot Heat och komma tillbaka i den vinnande kolumnen. Men det kommer att bli en tuff uppgift om Anthony Davis missar matchen på grund av skada. AD drabbades av en höftskada under första halvan av Heat-spelet och missade större delen av andra halvlek på grund av det. Hans status för matchen mot Rockets är tveksam, och han kan missa nästa match.

“Old, My A**”: Trots att han avslöjade ett häpnadsväckande Michael Jordan-minne, gjorde Jason Williams överraskande LeBron James-påstående

Det kommer att sätta poängbelastningen på LeBron James axlar. King James har varit i bra form hittills den här säsongen, med i snitt 25,3 poäng, 8,4 returer och 5,9 assist. Men han är 38 år gammal, och att bära laget på sina axlar kommer så småningom att ta en vägtull på hans hälsa. Lakers stödjande skådespelare kommer att behöva öka sitt spel om de vill hålla LeBron James frisk under hela säsongen och ta sig an titeln.

RELATED ARTICLES

Mest populär