Saturday, December 9, 2023
HemGolfTimmar efter Grandiose 25 000 Tee Tribute får Tiger Woods ett "vintage"-välkommen...

Timmar efter Grandiose 25 000 Tee Tribute får Tiger Woods ett “vintage”-välkommen tillbaka över internet

Legenden har gjort en återgång till duken. Golfarvet från Tiger Woods idag står som ett romerskt imperium för inte bara golfarna utan även resten av världen. Konstnärer och målare har ofta tagit Woods som byggnadsidolen för sina verk, och naturligtvis har deras verk fortsatt att göra underverk.

Under den senaste tidens off-greens händelseförlopp, efter att Woods hyllning på 25 000 tee tog internet med storm, har en ny “Vintage Woods” sensationellt idolens år av golf och den inverkan han har lämnat!

Konstnärlig hyllning till Tiger Woods: TYP:s “Vintage Tiger” lämnar golfentusiaster i vördnad

Tiger Woods har varit borta från proffsgolfbanan ett tag eftersom hans hälsa har tagit förarsätet. Medan legenden är på paus har hans andra satsningar hela tiden skapat rubriker. Mitt under TGL-suget och Woods TGR Foundation-evenemang har en liten hyllning från ett ivrigt fan och en mångfacetterad artist gjort golfvärlden häpnadsväckande.

Troy Murray, som går under den konstnärliga akronymen TYP, har gjort en artefakt i naturlig storlek med Woods som sin musa. Verket är ett orördt porträtt av Woods gjort på material i kanvasstorlek med en grå bakgrund. På porträttet är Woods klädd i en röd tröja och sitter på huk medan han håller sin golfklubba i vänster hand.

Nuclear Golf tog till X för att skriva om den här uppdateringen. Bildtexten som åtföljde videon delade namnet på Murrays verk: “Vintage Tiger.” I videon ses artisten lägga till sina personliga favoritbitar om Woods till porträttet, som inkluderar hans första bana och hans boll.

Denna händelse är inte en isolerad händelse, eftersom något liknande storslaget hände för några dagar sedan också. Förvånansvärt nog, bara 48 timmar tidigare, avslöjade en annan artist sitt eget mästerverk, och i dess hjärta var ingen mindre än den ikoniska figuren Woods.

Mästerverk av bitar: Woods 25 000 golfutslagsporträtt

Nyligen delade en oljemålare från Kanas City, Aaron Norris, med världen sitt mest efterlängtade konstverk: “Tiger”. 6 ft x 6 ft. ~25 000 golfutslagsplatser.” Konstnären delade bilderna av det färdiga porträttet på alla sina SNS-sajter, men fansen fick en bättre inblick i arbetet som Norris hade lagt ner på sin personliga Instagram.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av AARONNORRIS (@aaronnorrisstudio)

När han tittade på Norris Instagram-rutnät har artisten laddat upp nio inlägg, inklusive solobilder, karuseller och videor av “Tiger” i processen, när han skapade mästerverket. På varje bild kan porträttet ses komma till liv när antalet utslagsplatser på varje ram i rutnätet fördubblas. Konstnärens arbete och engagemang har gett honom mycket beröm från såväl konstimperiet som golfvärlden.

“Chance att slå Tiger Woods”: Före detta boxningsproffs fäller ett djärvt omdöme och lämnar Fury-Francis Ngannou Climax åsidosatt

Med Woods som fortsätter att lämna efter sig ett oöverträffat varumärke och arv, är det inte en överraskning att den levande legenden också har påverkat människors arbete och yrke utan uppmaning.

RELATED ARTICLES

Mest populär